Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniaczy kres bliski
Oj Buniaczku... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Ciężkie chwile... trzymaj się jeszcze Buniaczku

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Chwilowo się ożwawiła.
Zrobiłam jej dziś coś w rodzaju wiszącej uprzęży. Wygląda to tak że świnia w skarpecie tylnymi nogami , z dziurą na kuper, a od góry około na łopatkach i miednicy sznurek podczepiony pod szczebelek krzesła, ruchomo. Świnia wisi w górze niedużo, tyle żeby pion trzymać a nie padać na bok. może zrobić parę kroków w każdą stronę. okazuje się że dobra pozycja do kupczenia. Po paru minutach konsternacji świnia zabrała się za żarło, potem przysypiała parę razy. Teraz po paru godzinach oddałam ją stadu i pierwsze co zrobiła to dała Blance po ryjku za próbę kradzieży żarła
póki chce jeść to będzie.
idę spać spokojnie.
Zrobiłam jej dziś coś w rodzaju wiszącej uprzęży. Wygląda to tak że świnia w skarpecie tylnymi nogami , z dziurą na kuper, a od góry około na łopatkach i miednicy sznurek podczepiony pod szczebelek krzesła, ruchomo. Świnia wisi w górze niedużo, tyle żeby pion trzymać a nie padać na bok. może zrobić parę kroków w każdą stronę. okazuje się że dobra pozycja do kupczenia. Po paru minutach konsternacji świnia zabrała się za żarło, potem przysypiała parę razy. Teraz po paru godzinach oddałam ją stadu i pierwsze co zrobiła to dała Blance po ryjku za próbę kradzieży żarła

póki chce jeść to będzie.
idę spać spokojnie.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Trzymajcie się

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Kontakt:
Przedstawiam nowatorskie podejście do problemu zwyrodnień świńskich stawów. To na serio chyba działa. Po paru godzinach potem przez kilka godzin utrzymywała się na nogach sama w klatce.

Bunia:
Jako żyję, takiego ustrojstwa jeszcze nie widziałam. Wchodzi się kuprem i można sobie spokojnie postać a te zwyrodniałe tylne nogi się nie wywalają. Z tyłu jest praktyczna klapa na bobotwórstwo. Można zrobić parę kroków w każdą stronę. W sumie nie ma co robić więc głównie jem, albo bobczę, albo śpię. Już drugi raz mnie tu dziś Klawiszka wsadziła.
Za pierwszym razem jak wyszłam i wróciłam do celi to natychmiast dałam Blance po ryju. Co mi będzie kraść pomidora, łajza jedna.
Umówiłysmy się z Klawiszką, że dopóki będę wszystko ładnie jeść to nie wyda mnie kosmitom. Nie wiem czy to korzystna umowa ale na razie spróbuję jej dotrzymać, nie wiem jak długo. Zobaczymy.

Bunia:
Jako żyję, takiego ustrojstwa jeszcze nie widziałam. Wchodzi się kuprem i można sobie spokojnie postać a te zwyrodniałe tylne nogi się nie wywalają. Z tyłu jest praktyczna klapa na bobotwórstwo. Można zrobić parę kroków w każdą stronę. W sumie nie ma co robić więc głównie jem, albo bobczę, albo śpię. Już drugi raz mnie tu dziś Klawiszka wsadziła.
Za pierwszym razem jak wyszłam i wróciłam do celi to natychmiast dałam Blance po ryju. Co mi będzie kraść pomidora, łajza jedna.
Umówiłysmy się z Klawiszką, że dopóki będę wszystko ładnie jeść to nie wyda mnie kosmitom. Nie wiem czy to korzystna umowa ale na razie spróbuję jej dotrzymać, nie wiem jak długo. Zobaczymy.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To genialne jest! @Joanna Pokaż zdjęcie wetkom! Niech ludzie reprodukują. Bunia po prostu robi ćwiczenia w odciążeniu, jak na rehabilitacji.
- joanna ch
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - dziwne ustrojstwo na stawy
Teżet na początku uznał że niepotrzebnie ją męczę ale jak zobaczył jak stoi w tym i je to chyba zmienił zdanie. Na początku była wersja na przenie łapy też i z golfem ale to się nie spodobało pacjentce więc zrobiłam przeróbkę.
No nie wiem czy wetkom pokażę
nie wiem co by powiedziały na to.

łancuch można suwać po szczebelku.

oczywiście grunt tu jest taki że przednie nogi działają a tylne też trochę tyle że nie ma siły ich samodzielnie utrzymać w pionie
No nie wiem czy wetkom pokażę

łancuch można suwać po szczebelku.

oczywiście grunt tu jest taki że przednie nogi działają a tylne też trochę tyle że nie ma siły ich samodzielnie utrzymać w pionie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - dziwne ustrojstwo na stawy
To jest genialne w swej prostocie - oczywiście można to ulepszyć, ale cholera, to się powinno sprawdzić w domowych fizjoterapiach świnek...