a jakie antybiotyki braliście? Mi nikt nie sugerował, że to serce, może? W rtg wyszło powiększone... wet by chyba poznał czy to serce czy drogi oddechowe... sama już nie wiem.dominika45 pisze:My mamy znowu zmieniony antybiotyk to już trzecia seria ( 5 dni) a wet podejrzewa, żeto może tez być serduszko - to furczenie - bo szmery są po lewej stronie - jutro idziemy na rtg i zobaczymy czy to płuca czy coś innego ale antybiotyk dostaje i też własnie raz puka w nosku a raz nie .dla Zajączka i Pufci..
Pati ja nawet nie próbuję teraz robić zastrzyków, raz, że nie ma kto przytrzymać, dwa, że Oxywetu się nie podejmę. Na szczęście mam niedaleko lecznicę (głównie psy i koty) i są tak mili, że robią moim świniakom zastrzyki. Co do wymazu jak pytałam o jakieś badanie mówiła wetka, że jest jakieś, ale trudne do wykonania, tylko nie pamiętam jakie, raczej nie wymaz z nosa. Im z nosa nic nie leci póki co. Głównie co mnie z objawów martwi to u Puffy szybkie oddychanie, takie że czasem jej głowa lata dziwnie, a u Zająca brak apetytu... ale słucham go dziś i mam wrażenie, że pukanie się mocno zmniejszyło.. A co mnie jeszcze mocno martwi to fakt, że Puffy się rzuca na Zająca