Moje świnki za to korzystają z mieszanych dóbr ogródkowych, od mojej babci, mojej cioci i od właścicieli stajni, w której stoi mój koń. Od każdego coś dobrego, więc nie narzekają
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pikabu
Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio
Ten ogródek
Będą miały świnie co jeść. Kulki brzmią bardzo ciekawie, hmm... chyba będę musiała coś takiego spróbować zrobić, normalnie "świńskie kulki mocy"
Moje świnki za to korzystają z mieszanych dóbr ogródkowych, od mojej babci, mojej cioci i od właścicieli stajni, w której stoi mój koń. Od każdego coś dobrego, więc nie narzekają
-
balbinkowo
Taa, myślę że ta nazwa oddaje w 100% ich przeznaczeniePikabu pisze:... normalnie "świńskie kulki mocy"
A walory Miecia...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja nie wiem, co to by się tu działo, jakby dziewczyny przyjechały
....
Jednak dodatek róży do kulki niezbyt Żurkowi odpowiada...Tak niby je, memła, zrobiłyśmy drugą bez róży i od razu zaczął pochłaniać. Ale chcę mu tą różę dodawać, to może chociaż troszeczkę. Dziś jakieś brzydkie boby Żurek miał. Nawet bym je nazwała śmierdzącymi kupami
Podejrzewamy 3 rzeczy, które zostały podane jako nowe w przeciągu 2-3 ostatnich dni: mielona róża, suszone liście kukurydzy i świeży seler liściasty z naszego ogródka. Dziś zatem nie ma żadnych "warzyw liściastych" tylko trawa plus krwawnik i tradycyjnie podawane warzywka.
Jutro mam ostatni dzień urlopu...
A dziś mamy 1 rocznicę ślubu
Jednak dodatek róży do kulki niezbyt Żurkowi odpowiada...Tak niby je, memła, zrobiłyśmy drugą bez róży i od razu zaczął pochłaniać. Ale chcę mu tą różę dodawać, to może chociaż troszeczkę. Dziś jakieś brzydkie boby Żurek miał. Nawet bym je nazwała śmierdzącymi kupami
Jutro mam ostatni dzień urlopu...
A dziś mamy 1 rocznicę ślubu
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
balbinkowo
To gratulacje... pierwsza to jaka rocznica? Papierowa?
Hahaha, Pipki by tam wpadły i porządek zrobiły z facetami raz-dwa... pod pantofel i już
Hahaha, Pipki by tam wpadły i porządek zrobiły z facetami raz-dwa... pod pantofel i już
- Asita
- Kontakt:
Nie wiem jaka
Nasza jest raczej "nieczuła"....żadnych prezentów nie było
Ale za to zrobiłam dobrą kolację a zaraz dostanie mi się masażyk
więc pędzę już do mężusia mojego 
-
Val
Prezenty nie są najważniejsze... my też jakoś ich sobie nie dajemy na rocznicę ślubu, chyba od jakichś 3 lat (wcześniej dawaliśmy, ale też życie nam się trochę zmieniło w tym czasie, inne rzeczy się stały ważniejsze). Bardziej się liczy spędzenie tego dnia razem. To życzę miłego świętowania dla Was, a dla Żurka ładnych bobków! 
- Asita
- Kontakt:
Jakoś zamiast siedzieć z mężusiem to siedzę przed forum
A on w swoim pokoiku ogląda jakiś okropny thiller koreański...
ja tam nie idę... 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Asiu nie każdy jest taki sam, nie każda para okazuje sobie miłość na lewo i prawo, nie każdy się obściskuje, trzyma za ręce czy obrzuca prezentami na rocznicę ślubu, ale czy to świadczy, że kochają się mniej?! Nie! Każdy ma swój sposób na okazywanie uczucia
Mój mąż nigdy mi nie robi prezentów (no dobra prawie nigdy), kwiaty dostanę tylko jak poględzę, że ostanie dostałam z rok wcześniej. Ale wiem, że mnie bardzo kocha bo zawsze mogę na niego liczyć. My pierwszą rocznicę ślubu mamy za 1,5 miesiąca ale jakoś nie tak bardzo mnie to rusza, ważniejsza dla mnie jest rocznica związku. W październiku mamy 1 rocznicę ślubu a 3 miesiące później rocznicę 8 lat razem 
-
Assia_B
A my mamy już dwa tygodnie po ślubie
Powiem Wam, że ten czas leci i leci jak zwariowany 
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
- Asita
- Kontakt:
Oczywiście. Z nami jest jak najbardziej w porządku- prezentów nie robimy, kwiatów nie dostaję, do kina nie chodzimy i śpimy osobno
Ale M jest moim życiem i innego nie chcę
Szkoda tylko że ma alergię na miśki ale gdybym z nim nie była to miśków też by nie było i w ogóle tu na forum bym nie była
Dziś w końcu zrobiłam drewniane ogrodzenie na wybieg dla chłopaków. Wyszło super. Moja elektryczna wkrętarka to był jeden z najlepszych zakupów w moim życiu
Foty nie dziś, bo jak skończyłam to już ciemno było. Ale wygląda dużo fajniej niż z metalowym ogrodzeniem.
Dziś w końcu zrobiłam drewniane ogrodzenie na wybieg dla chłopaków. Wyszło super. Moja elektryczna wkrętarka to był jeden z najlepszych zakupów w moim życiu