Psy

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Marcelina

Re: Psy

Post autor: Marcelina »

Majka745 pisze:
PALATINA pisze:Nie.. no... Porównanie do chappi czy pedigree to już wielkie nadużycie!
Tak gdzieś te karmy porównywali. Może royal nie jest aż tak zły, ale dobry też nie jest - bynajmniej moim zdaniem.
*przynajmniej :)
Royal znacznie się pogorszył, ale nie do takiego stopnia. W chappie jest 4% procent produktów pochodzenia zwierzęcego (głównie mączka, czyli wszelkiego rodzaju odpadki. Dodatkowo większość marketówek zawiera siarczanki, które uzależniają psy.
Royal nie jest aż tak straszny, mimo to nie polecam. To droga karma i nie wiąże się to z jakością.
PALATINA

Post autor: PALATINA »

Te 4 % w chappi to macice, jelita, rogi, kopyta itd. Koło mięsa to może i stało, gdy było jednym zwierzakiem. Na tym koniec.
Piorunowa

Post autor: Piorunowa »

U nas sucha Acana i mokra Animonda. Świetne karmy, polecamy :)
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Mój Toby je taste of wild i mu służy ;-) Starsza suka jadła Bosch bo tylko to jej służyło, po innych karmach miała sensacje.
Obrazek
Piorunowa

Post autor: Piorunowa »

Pozwolimy sobie na pochwalenie się naszym pucharem przywiezionym z Yorkomanii :mrgreen:
Obrazek
Talia

Post autor: Talia »

Gratuluję pucharu!
My wróciłyśmy nad ranem z CACIB Wrocław. Mega udana wystawa, ocena wybitnie obiecująca i BOB Minor Puppy. Znowu byliśmy sami w klasie, za tydzień Bydgoszcz i też będziemy sami.
Tak się prezentowałyśmy (Zdjęcie autorstwa: https://www.facebook.com/myszokrobizdjecia?fref=ts)
Obrazek
Marcelina

Gratuluję sukcesów :D
Talia, ile ma Twoja suczka (suczka?)?

Ja nigdy nie wystawiałam, więc to dla mnie czarna magia ;) Jedynie kilka razy oglądałam psy na ringu.
Talia

Dziękuję. Merida 1 października skończy 6mc. Debiutowałyśmy na wystawie w Sopocie w sierpniu, to i moja i jej trzecia wystawa. Chodziłam jako widz i kibic już od 5 roku życia na toruńskie wystawy, ale dopiero teraz mam psa którego mogę wystawiać.
Raz jej idzie lepiej a raz gorzej, ale lubi wystawy. Podoba jej się to, że jest tam tyle psów i z każdym można się bawić, a po wystawie zawsze długi spacer ze znajomymi i kąpiel :love:
Marcelina

Ja nie mam wystawowego psa ;) Dasza ma dobry rodowód, ale ona spełniała się w polowaniach (mały wyżeł münsterlandzki). Poza tym to epileptyczka, więc wystawy nie są potrzebne.
Ale o tak wolę zawody od wystaw ;) Mimo to uważam, że takie pokazy są świetną socjalizacją i warto pojeździć, jeśli ma się rasowca.
Talia

My za prace w polu musimy się zabrać w przyszłym roku i zaliczyć próby polowe :) Taki mamy cel do osiągnięcia :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”