Pani 1 grudnia jedzie z Olsztyna do Warszawy (zorganizuję jej na tydzień TDT) i potem zabierzesz ją z moimi chłopcami, ok?
Święta w komplecie- jeeeeeeeeeeeee
Dwie Panienki szukają domku [Olsztyn] W DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Trzy Panienki szukają domku[Olsztyn]
A, czyli jednak ze mną? Fajnie, chętnie zobaczę ją na żywo
OK, miałam mały zastój, ale ruszam do boju. Zdjęć nie mam na razie bo zgubiłam kabel
Prosiaki jedzą i tyją. Chrupka wygląda o wiele lepiej - nabrała normalnej masy i nie jest już taką chudzinką. Wszystkie trzy to panikary jeżeli chodzi o czesanie, jednak Kejla daję największy popis . Nie wiem czego się tak panicznie boją.. Odparzeń żadnych nie mają i jak tylko coś im się sklei czy zabrudzi to pupy są przemywane szamponem proteinowych. Powoli pracuje nad tym i skórę przeglądam.
Są bardzo łase na warzywa i zielonkę; siano także dokładam jakieś 2 razy dziennie bo wciągają je jak odkurzacze.
Właśnie doczytałam co napisałaś Usiu. Nie będzie to dla mnie problem
Kejla wyjedzie ode mnie zdrowa, czysta i pachnąca ;p
PS Wszystkie włoski ma na miejscu
Prosiaki jedzą i tyją. Chrupka wygląda o wiele lepiej - nabrała normalnej masy i nie jest już taką chudzinką. Wszystkie trzy to panikary jeżeli chodzi o czesanie, jednak Kejla daję największy popis . Nie wiem czego się tak panicznie boją.. Odparzeń żadnych nie mają i jak tylko coś im się sklei czy zabrudzi to pupy są przemywane szamponem proteinowych. Powoli pracuje nad tym i skórę przeglądam.
Są bardzo łase na warzywa i zielonkę; siano także dokładam jakieś 2 razy dziennie bo wciągają je jak odkurzacze.
Właśnie doczytałam co napisałaś Usiu. Nie będzie to dla mnie problem
Kejla wyjedzie ode mnie zdrowa, czysta i pachnąca ;p
PS Wszystkie włoski ma na miejscu
Hawe, napisz mi na PW swój adres email, a prześlę Ci moją korespondencję z tą panią, byś była obeznana w temacie.
To bezpośrednio z nią omówisz szczegóły "przerzutu"
Dziękuję
To bezpośrednio z nią omówisz szczegóły "przerzutu"
Dziękuję
Ostatnio zmieniony 25 lis 2013, 18:33 przez Usia, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak tak patrzę na dziewczyny jak im futro podrosło, to mają bardziej coś z sheltie niż z peruwianki (jak tak patrzę na Mamuśkę i Kejlę, bo Chrupka to taka postrzelona)
Właśnie latają po pokoju i psocą. Iiiiii... Znalazłam kabel Zaraz postaram się strzelic jakieś foty z wybiegu
Właśnie latają po pokoju i psocą. Iiiiii... Znalazłam kabel Zaraz postaram się strzelic jakieś foty z wybiegu
Dobra, zdjęć nie będzie , bo to nie ten kabel..
Zamorduję CięHawerowa pisze:Dobra, zdjęć nie będzie , bo to nie ten kabel..
Świeżynki
Dwie laski do adopcji razem. Stan WOLNY
Mamuśka z Kejlą Usi
A takie mamy włosie
Świniusy kolankusy
I na koniec mały roztrzepaniec, który zawsze wciśnie nos tam gdzie nie trzeba
Dwie laski do adopcji razem. Stan WOLNY
Mamuśka z Kejlą Usi
A takie mamy włosie
Świniusy kolankusy
I na koniec mały roztrzepaniec, który zawsze wciśnie nos tam gdzie nie trzeba