Ja na mizianie innych świnek chętna zawsze jestem, tylko uprzedzam, że MUSZĘ całować brzuszki...
Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio
U, balbinkowo przeciera normalnie szlaki i zrobicie mi miziaki z moich chłopaków
Ja na mizianie innych świnek chętna zawsze jestem, tylko uprzedzam, że MUSZĘ całować brzuszki...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- MartusiaMartus
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Nie chcesz wpaść do Runki mojej? z którymś z chłopaków? Bo jej teraz będzie świnki brakowało...Asita pisze:U, balbinkowo przeciera normalnie szlaki i zrobicie mi miziaki z moich chłopaków![]()
![]()
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]
Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
-
Assia_B
Haha z brzuszkiem to coś jest, wczoraj TŻ pomiział Alvina po brzuszku i powiedział: Ale miękki brzuszek 
-
Val
Możesz całować brzuszki moich ile chcesz, tylko jak Ci nasmrodzą na twarz, to już Twoja odpowiedzialność
Ale może to tylko na samca smrodzą, bo w sumie ja jeszcze nie oberwałam, mąż tak (ale nie w twarz).
-
balbinkowo
Możesz oczywiście wrzucić fotkę, ja dopiero po powrocie mogłabym to zrobićAsita pisze:A mogę foteczkę z Wami i miskami wrzucić? A najlepsze, że jak balbinkowo zobaczyła, że Żurek naprawdę się zestresował to powiedziała, że szkoda, że nie założyła koszulki w której była jak miała swoje panienki:lol: Znaczy, że niby Żurek miałby się wtedy uspokoić:lol: Całkiem poważnie to mówiła...
A mama mi powiedziała, że byłam nieuprzejma, bo ciągle tylko o moich świniach gadałam...I że nie dawałam Ci pogadać o Twoich....
No, jakoś tak wydaje mi się że Żurek miałby inne odczucia, a nie tylko strach, jakby poczuł moją laskę
Asita, spokojnie, przekaż mamie że ja ani przez chwilę nie odebrałam Cie jako nieuprzejmą, wręcz przeciwnie. A o świniach, no cóż, my świnkowe mamy tak mamy... bo kto nas lepiej zrozumie niż inna świnko-mama
P.S. I ja zapraszam na całowanie świńskich brzuszków.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
-
cappuccino
no patrzcie, patrzcie, a niby takie nieprzytulasy z nich! 
-
balbinkowo
Hahaha, no właśnie, niby nie miziaki, a tu proszę
A tak serio, to chłopcy nie byli zachwyceni dwoma Dużymi głaskającymi ich. Miecio wyluzował po chwili, podgryzał groszek i szukał swojego Pana Żurka. Za to Żuruś zastosował metodę na przeczekanie, nie ruszam się może zostawią mnie w końcu w spokoju
A tak serio, to chłopcy nie byli zachwyceni dwoma Dużymi głaskającymi ich. Miecio wyluzował po chwili, podgryzał groszek i szukał swojego Pana Żurka. Za to Żuruś zastosował metodę na przeczekanie, nie ruszam się może zostawią mnie w końcu w spokoju
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oj biedne świniole, co to też z nimi wyczyniali

-
Alex
Swinki juz cyba tak maja ze ukrywaja swoje prawdziwe ja byle nam na zlosc zrobic