☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D
trzeba sobie było wychować jak ja
moje Pipki są grzeczniutkie.. ja wstaję, ogarniam się i dopiero idę sprzątać Pipkim.. no i wtedy się zaczyna.. jak się "zapomnę" i zaraz po sprzątaniu pójdę się dalej ogarniać nie rzucając im pierwszego dania to tak się drą.. że w drugim końcu domu je słyszę jakby stały obok mnie.. 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Heh widzę że wszyscy podobnie spędzamy poranki
Moje świnie w miarę cierpliwe. Wstaje to zagadaja cicho, ide do kuchni robię sobie herbatę i Świnka śniadanie bo jak wracam do pokoju z herbatą to one już muszą mieć natychmiast i dopiero wracam robić śniadanie sobie lub kończyć jak zacznę zanim woda się zagotuje a prosiakow Micha czeka już
później się ogarniam zęby łazienka itp. A przed wyjściem kontrola stanu siana i karmy

Moje świnie w miarę cierpliwe. Wstaje to zagadaja cicho, ide do kuchni robię sobie herbatę i Świnka śniadanie bo jak wracam do pokoju z herbatą to one już muszą mieć natychmiast i dopiero wracam robić śniadanie sobie lub kończyć jak zacznę zanim woda się zagotuje a prosiakow Micha czeka już

Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
U nas jest tak, że ja wstaję pierwsza i chłopaki od razu rzucają się na kraty i udają, że umierają z głodu. Wtedy ja się z nimi witam i głośno i wyraźnie mówię im, że tatuś ich nakarmi. Wtedy TŻ nie ma już wyjścia, zwleka się półprzytomny i pyta co im dać na śniadanie. Polecam- nie muszę męczyć się z budzeniem TŻ i walką z jego "jeszcze 5 minut", a świnie nakarmione i obrządzone:)
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Oj u mnie by to nie przeszło. Prędzej by świnie padły z głodu niż mój mąż by wstał żeby je nakarmić. Drzeć się mogą w niebogłosy, jemu nic w śnie nie przeszkadzaIzma pisze:U nas jest tak, że ja wstaję pierwsza i chłopaki od razu rzucają się na kraty i udają, że umierają z głodu. Wtedy ja się z nimi witam i głośno i wyraźnie mówię im, że tatuś ich nakarmi. Wtedy TŻ nie ma już wyjścia, zwleka się półprzytomny i pyta co im dać na śniadanie. Polecam- nie muszę męczyć się z budzeniem TŻ i walką z jego "jeszcze 5 minut", a świnie nakarmione i obrządzone:)

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
a ja mam teraz raj bo pokój oddaliśmy gryzoniom i w nocy po prostu jest zamknięty a przez drzwi się nie drą 

Moje rano sie dra jak tylko ktos z wyra wstanie
dlatego dla swin musze zakupy zrobic wieczorem zeby bylo na rano bo by zapiszczaly mnie 

- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
to chyba moje swinki to nie do konca swinki bo jeszcze nigdy mnie rano nie obudzily...
zawsze im daje jesc przed soba ale halasu wielkiego nie robia.

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Moje odkąd są bez zagrody nie tyle się drą, co po prostu włażą na nogi jak się tylko przystanie np. w celu wstawienia wody na herbatę
. Zazwyczaj też mam przygotowany plasterek ogórka lub cykorię, chociaż na długo to nie starcza i muszę robić śniadanie ze świnkami na kapciu 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Moje się drą jak na świnie przystało! Tylko mamy teraz osobną sypialnię więc dopiero ja się wynurzymy stamtąd to jest kwik. A Misia to właśnie biega za człowiekiem dopóki nie da jedzenia ( najlepiej świeżej trawy oczywiście! )