☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D
O matko, Katiusha, jak Ty to ogarniasz! Jak twoi to wytrzymują...
No i zdrowia oczywiście dla bidoków.

No i zdrowia oczywiście dla bidoków.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Czytałam, ale z tel żle się pisze!! Po pierwsze gratuluję Kochana zieleni (też bym chciala, ale gdzie ja
) Po drugie i najwazniejsze- W IMIENIU AMOLIKI- zgłaszam protest- no jak tak można
ps ile wazy Amolika?

ps ile wazy Amolika?
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Jola, dzięki! Nasza malutka Amola dwa dni temu ważyła 1170
Dziewczyny, dzięki za kciuki
Porcello, nie wiem, jak ogarniam..Jakoś tak siłą inercji jeszcze cisnę
Staś lubi jak coś świńskiego się dzieje ( w sensie świnek morskich oczywiście) Patrzy sobie, jak karmię, sprzątam, zastrzyki robię..
TŻ wykazuje na razie wysoce nieprawdopodobną u niego cierpliwość. Na weekend pojechał dłubać przy naszym domku letniskowym. Przyjechał i zastał powiększoną klatkę tymczasów, dodatkową chorobówkę obok....NIC...Zapytał tylko na co chorują prośki i jak udało mi się powiększyć klatkę
(przewaliłam w tym celu wszystkie jego szpargały w piwnicy
)
Nie wyraził ani krzty niezadowolenia, że dziś I jutro muszę ogarnąć jeszcze świniaki Rominy, bo wyjechana..
Gwoździem programu była chwila, gdy obwieściłam mu, że PRALKA SIĘ ZEPSUŁA..TAK NA AMEN TYM RAZEM..., a na balkonie stoją dwa wielkie wory z nieupranymi świńskimi rzeczami, oraz w łazience przesypujący się kosz na pranie z naszymi łachami.
Powiedział, że kupi pralkę i zapytał, jaką chcę
Powiedziałam, że Samsunga z wifi i eco bubble, taką na 8 kg, bo więcej świńskich rzeczy wejdzie.. Powiedział, że spoko, taką kupi
Niejedząca prosina dziś jest u dr Ani
Dodatkowo będzie do mnie przyjeżdzał codziennie Veverek (były tymczas Joanki) z jego Dużą - Małgosią. po trzy zastrzyki co wizyta na twarz ode mnie dostanie. Dr Ania mu zaordynowała. Dziś jeszcze kłucie białasów...
Dodatkowo mam spinkę w robocie. Z tego wszystkiego w nocy dostaję takiego szczękościsku, ze rano nic nie moge ugryźć z bólu i boję się że stawy szczękowe załatwie sobie na amen.
A poza tym wszyscy zdrowi!!!

Dziewczyny, dzięki za kciuki

Porcello, nie wiem, jak ogarniam..Jakoś tak siłą inercji jeszcze cisnę

Staś lubi jak coś świńskiego się dzieje ( w sensie świnek morskich oczywiście) Patrzy sobie, jak karmię, sprzątam, zastrzyki robię..
TŻ wykazuje na razie wysoce nieprawdopodobną u niego cierpliwość. Na weekend pojechał dłubać przy naszym domku letniskowym. Przyjechał i zastał powiększoną klatkę tymczasów, dodatkową chorobówkę obok....NIC...Zapytał tylko na co chorują prośki i jak udało mi się powiększyć klatkę

Nie wyraził ani krzty niezadowolenia, że dziś I jutro muszę ogarnąć jeszcze świniaki Rominy, bo wyjechana..
Gwoździem programu była chwila, gdy obwieściłam mu, że PRALKA SIĘ ZEPSUŁA..TAK NA AMEN TYM RAZEM..., a na balkonie stoją dwa wielkie wory z nieupranymi świńskimi rzeczami, oraz w łazience przesypujący się kosz na pranie z naszymi łachami.
Powiedział, że kupi pralkę i zapytał, jaką chcę

Niejedząca prosina dziś jest u dr Ani

Dodatkowo mam spinkę w robocie. Z tego wszystkiego w nocy dostaję takiego szczękościsku, ze rano nic nie moge ugryźć z bólu i boję się że stawy szczękowe załatwie sobie na amen.
A poza tym wszyscy zdrowi!!!

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Ja myślałam, że idę z duchem czasu i technologicznie jestem dość obeznana ale zabiłaś mnie teksem o pralce i wifi
Mogę wiedzieć w jakim celu pralka ma mieć wifi? 

Etycja, zwykle ten mój rewelacyjny chłop psioczy na swininy
Anula, no jak po co...
Np po to: Rano upycham pranie do pralki, zamykam, wychodzę. Odpalam ją potem z telefonu zdalnie przez wifi w stosownym dla mnie momencie, aby czekała już na mnie ze świeżo wypranym praniem, gdy wrócę do domu 

Anula, no jak po co...

- Natalinka
- Kontakt:
Żeby można było udostępniać widok prania w 47 minucie na Instagramie? Dzielić się efektem płukania na FB?Anula pisze:Mogę wiedzieć w jakim celu pralka ma mieć wifi?

I Katiusha, gratulacje!

Czarna Kluska i Morena
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Rozumiemkatiusha pisze:Etycja, zwykle ten mój rewelacyjny chłop psioczy na swininy![]()
Anula, no jak po co...Np po to: Rano upycham pranie do pralki, zamykam, wychodzę. Odpalam ją potem z telefonu zdalnie przez wifi w stosownym dla mnie momencie, aby czekała już na mnie ze świeżo wypranym praniem, gdy wrócę do domu

Natalinka pisze:Żeby można było udostępniać widok prania w 47 minucie na Instagramie? Dzielić się efektem płukania na FB?

Taką wieszającą, ściagającą, prasującą i układającą pranie też bym chciała...

Anula, tu w sumie jest jedynie ta różnica, że zawsze mogę zmienić zdanie i nie nastawiać