☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Lusia123

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Lusia123 »

Za zdrówko dla tymczasów :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

O matko, Katiusha, jak Ty to ogarniasz! Jak twoi to wytrzymują... :ups:
No i zdrowia oczywiście dla bidoków.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

Czytałam, ale z tel żle się pisze!! Po pierwsze gratuluję Kochana zieleni (też bym chciala, ale gdzie ja :o ) Po drugie i najwazniejsze- W IMIENIU AMOLIKI- zgłaszam protest- no jak tak można :mrgreen:
ps ile wazy Amolika?
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

Post autor: katiusha »

Jola, dzięki! Nasza malutka Amola dwa dni temu ważyła 1170 :nie_powiem:
Dziewczyny, dzięki za kciuki :buzki:
Porcello, nie wiem, jak ogarniam..Jakoś tak siłą inercji jeszcze cisnęObrazek
Staś lubi jak coś świńskiego się dzieje ( w sensie świnek morskich oczywiście) Patrzy sobie, jak karmię, sprzątam, zastrzyki robię..

TŻ wykazuje na razie wysoce nieprawdopodobną u niego cierpliwość. Na weekend pojechał dłubać przy naszym domku letniskowym. Przyjechał i zastał powiększoną klatkę tymczasów, dodatkową chorobówkę obok....NIC...Zapytał tylko na co chorują prośki i jak udało mi się powiększyć klatkę :shock: (przewaliłam w tym celu wszystkie jego szpargały w piwnicyObrazek)
Nie wyraził ani krzty niezadowolenia, że dziś I jutro muszę ogarnąć jeszcze świniaki Rominy, bo wyjechana..

Gwoździem programu była chwila, gdy obwieściłam mu, że PRALKA SIĘ ZEPSUŁA..TAK NA AMEN TYM RAZEM..., a na balkonie stoją dwa wielkie wory z nieupranymi świńskimi rzeczami, oraz w łazience przesypujący się kosz na pranie z naszymi łachami.
Powiedział, że kupi pralkę i zapytał, jaką chcę Obrazek Powiedziałam, że Samsunga z wifi i eco bubble, taką na 8 kg, bo więcej świńskich rzeczy wejdzie.. Powiedział, że spoko, taką kupi Obrazek

Niejedząca prosina dziś jest u dr Ani :fingerscrossed: Dodatkowo będzie do mnie przyjeżdzał codziennie Veverek (były tymczas Joanki) z jego Dużą - Małgosią. po trzy zastrzyki co wizyta na twarz ode mnie dostanie. Dr Ania mu zaordynowała. Dziś jeszcze kłucie białasów...

Dodatkowo mam spinkę w robocie. Z tego wszystkiego w nocy dostaję takiego szczękościsku, ze rano nic nie moge ugryźć z bólu i boję się że stawy szczękowe załatwie sobie na amen.

A poza tym wszyscy zdrowi!!! :rotfl:
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

Rewelka, taki chłop w domu to ja rozumiem :102:
Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Ja myślałam, że idę z duchem czasu i technologicznie jestem dość obeznana ale zabiłaś mnie teksem o pralce i wifi :o Mogę wiedzieć w jakim celu pralka ma mieć wifi? :?
katiusha

Etycja, zwykle ten mój rewelacyjny chłop psioczy na swininy :think:
Anula, no jak po co... :lol: Np po to: Rano upycham pranie do pralki, zamykam, wychodzę. Odpalam ją potem z telefonu zdalnie przez wifi w stosownym dla mnie momencie, aby czekała już na mnie ze świeżo wypranym praniem, gdy wrócę do domu :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Anula pisze:Mogę wiedzieć w jakim celu pralka ma mieć wifi? :?
Żeby można było udostępniać widok prania w 47 minucie na Instagramie? Dzielić się efektem płukania na FB? 8-) Ale tak serio, to możesz wstawić pranie na odległość dzięki aplikacji. Też bym lubiła, bo zdarza mi się, że wychodzę, zapomniawszy wcisnąć guzik. Mogłaby taka pralka jeszcze wieszać pranie, ale do tego pewnie dojdą z czasem.

I Katiusha, gratulacje! :buzki:
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

katiusha pisze:Etycja, zwykle ten mój rewelacyjny chłop psioczy na swininy :think:
Anula, no jak po co... :lol: Np po to: Rano upycham pranie do pralki, zamykam, wychodzę. Odpalam ją potem z telefonu zdalnie przez wifi w stosownym dla mnie momencie, aby czekała już na mnie ze świeżo wypranym praniem, gdy wrócę do domu :szczerbaty:
Rozumiem :D Ja mam ten sam efekt ale bez wifi. Tzn mogę ustawić za ile godzin pralka ma rozpocząć pranie. Ja jednak nigdy z tego nie korzystam bo wizja, że mam mieć odkręcony zawór wody kiedy nikogo nie ma w domu mnie przeraża. Raz już miałam z tym akcję więc nie dziękuję ;)
katiusha

Natalinka pisze:Żeby można było udostępniać widok prania w 47 minucie na Instagramie? Dzielić się efektem płukania na FB?
:rotfl: :rotfl:
Taką wieszającą, ściagającą, prasującą i układającą pranie też bym chciała... :szczerbaty:
Anula, tu w sumie jest jedynie ta różnica, że zawsze mogę zmienić zdanie i nie nastawiać :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”