Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - że co?????
Bo to chwytliwa piosenka jest
Jolu, on miał zwykłe badanie robione pod narkozą. Poprzednim razem tak się naskrzeczał że bałam się że dostanie zawału. Cały aż podskakiwał i się zatykał. Tym razem było trochę spokojniej pod narkozą choć i tak łatwo nie było. Skrzek zaczął się już w momencie otwarcia transportera. Muszę to nagrać kiedyś.
paprykarz, tak, nużeniec może być od stresu, bo on chyba też może sobie ogólnie bytować w utajeniu a dawać objawy dopiero przy sprzyjających warunkach jak organizm jest osłabiony. A Nindża sam sobie stresy wymyśla co dnia
Dostaliśmy paczkę od Świstaka, a w niej jako wypełnienie była wspaniała rolka tekturowa w której Nindża już właśnie zamieszkał

Bunia z utoczonym gigabobem z karm ratunkowych

Jolu, on miał zwykłe badanie robione pod narkozą. Poprzednim razem tak się naskrzeczał że bałam się że dostanie zawału. Cały aż podskakiwał i się zatykał. Tym razem było trochę spokojniej pod narkozą choć i tak łatwo nie było. Skrzek zaczął się już w momencie otwarcia transportera. Muszę to nagrać kiedyś.
paprykarz, tak, nużeniec może być od stresu, bo on chyba też może sobie ogólnie bytować w utajeniu a dawać objawy dopiero przy sprzyjających warunkach jak organizm jest osłabiony. A Nindża sam sobie stresy wymyśla co dnia

Dostaliśmy paczkę od Świstaka, a w niej jako wypełnienie była wspaniała rolka tekturowa w której Nindża już właśnie zamieszkał

Bunia z utoczonym gigabobem z karm ratunkowych

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
HAhaha, nawet rolka się przydała? 

- joanna ch
- Kontakt:
Rolka Nindży podobała się najbardziej zdecydowanie 

Wszystko można wykorzystać! Powiedz mi bo tys ekspert, jak rozrobic ratunkową żeby na końcu nie zostawal mi twardy korek z niej? I nijak go nie idzie wycisnąć, trzeba wody nabrać bo strzykawki potrzasnac i szybciorem do ryja pakować 

- joanna ch
- Kontakt:
Widocznie masz taką karmę ratunkową że słabo się rozpuszcza? JR Farmowa np taka jest. A tak poza tym to jak mówisz - na koniec rozrabiasz z wodą i pakujesz.
Zmielić ją dodatkowo w młynku?
Zmielić ją dodatkowo w młynku?
Mam Ziętka podstawowego i jest drobny. Ale np jak robię druga strzykawki to w pierwszej już jest rozdzielone od wody. Trzeba mieszać a jak świnia doi to i tak wysysa najpierw wodę i na końcu zawsze coś zostaje 

- joanna ch
- Kontakt:
o , to dziwne, w tym niebieskim się tak mi nie robi.