Ufff Kawka jest już "żywa"

. Je normalnie choć spożywa zdumiewająco mało siana, jakby praktycznie go nie jadła.. Możliwe, że się odzwyczaiła skoro tam go nie dostawała..? Nie mam w przeciągu następnego tygodnia takiego dnia żebym mogła jechać do weta na kontrolę zębów ale ponieważ karma zaczęła bardzo szybko znikać to myślę, że nie jest to kwestia przerośniętych trzonowców.. Znowu trafił mi się biedak, jak Kostka, który zna bardzo mało smaków, burak tak, marchew tak, ogórek tak, jabłko nie, pekin nie, seler nie, papryka nie..

..
O Piankę i bąbelki też jestem troszkę spokojniejsza. Mała praktycznie cały czas siedzi "pod powierzchnią". Wychodzi wieczorem po zapas warzywek i owoców i ponownie znika w jednym z wielu wejść do tuneli

. Na chwilę po tym jak weszła do tunelu słyszałam takie cichuteńkie jakby popiskiwanie, to maluszki witają się z mamą

.
Jeżeli chodzi o moją trójeczkę, co by nie było, że zaniedbuję czy coś toooo, dzisiaj przyszły nasze dłuuuugo (3 msc) oczekiwane kratki. Muszę je tylko odebrać od Ani z Olsztyna, w tygodniu i w Niedzielę będę tworzyć

.
Macie pozdrowienia od małych przystojniaków:

Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas: