Mam nadzieję, że chociaż krótko ale byli choć trochę szczęśliwi u nas... Jak przeglądam zdjęcia Franusia to ona na większości ma taką poważną minkę.. Może był u nas nieszczęśliwy?
Jutro Stefan umownie obchodzi swoje 4 urodziny a Jerzy 3
Impreza z tej okazji odbyła się już dziś, ponieważ jutro niestety nie będzie czasu...
Dla cukrzyka Mariana przygotowana była wersja specjalna "urodzinowej wyżerki" ale niestety musiał się szybko zmyć z imprezy, bo zaglądał i kradł z sąsiednich talerzy...
Więc na imprezę dołączył tymczas Jacek...
A Marian trafił pod czujne oko "świnko-taty"...
Na samym końcu na imprezę urodzinową Stefka i Jurka postanowił wpaść też Tadeusz i Havranek... I to był koniec imprezy, bo panowie postanowili zjeść dopiero po bójce
I tak oto impreza dobiegła końca
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2014, 8:53 przez Marta_K, łącznie zmieniany 1 raz.
Marta torty super i w ogole imprezka super.
Jak Ty ustawilas 5 swinek + Marian z boku? Ja nie moge miec kolo siebie 3 swinek a co dopiero 5
Masz jakies sztuczki, bo u mnie jedzenie wcale nie pomoze. Swinki szybciej zezra siebie niz taki tort.
Świetna świńska imprezka Ale poszaleli z tym jedzeniem
Marianek zagląda na inne talerze, bo tam lepsze pyszności Ostatnie zdjęcie- BOSKIE! I ta łapka trzymająca marchewkę Krzyczy: "SPADAJ TO MOJE!"
Marta tak rzadko wstawiasz zdjęcia, ale jak już w końcu wstawisz to z przepięknej sesji