✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy Lilith✰ 10sięcioświń + koci dwupak ♡♡♡

Post autor: Asita »

No to teraz w cywilizacji normalnie dajecie czadu :lol: Ja nie lubię przeprowadzek, z M się z 5 razy przeprowadzaliśmy, same świnie przeprowadzałam chyba ze 4 czy 5 razy do mamy i z powrotem na wakacje i święta (aż w końcu wylądowały na stałe u mamy) i to też nie jest fajne :lol: A jak zapakowałaś 10 świń? Tak jak mieszkają, czy wszystkie razem, czy po 2 czy jak?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Gdzie dostałaś od ręki PP?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Najgorszego rozkręcanie i skręcanie mebli.. Ehh..

Tak jak mieszkają pakowałam świnie. Wacik do małego transportera, Tasman z Maleństwem do dużego, w klatkę 60tkę Czarny, Feliks i Wiewiórek a Gery, Hot, Cyryl i Oryginał w klatkę 70cm. Klatka 60cm + mały transporter do bagażnika a 70tka i duży transporter na tylną kanapę, z bagażnika zdjęta półka żeby chłopaki tam mieli światło i powietrze.

A w ogóle jutro chyba przyjeżdża do nas nowa rodzina Wacika i maluch w końcu pojedzie do swojego prawdziwego domku :love:

Dzima w Szamotułach w Bricomarche, mają tego od groma ale żółte, zielone i niebieskie tylko, czerwone były 3 to zabrałam, po 16zł są. Był też poliwęglan czarny ale jedna płyta 60zł :(
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziś o 6 rano odszedł mój pierwszy tymczas, piękny Persi :( był młodziutkim prosiem ledwo dwuletnim, pokonało go wzdęcie mimo walki od wczoraj od 21 o jego życie. Agnieszka była ze mną na tel. Była u weterynarza, nic żadne leki ani domowe sposoby nie pomogły :( Jego kumpel Leo został sam i cierpi z samotności, dosłownie żąda zwrotu kumpla, krzyczy, szarpie pręty i rozniósł całą klatkę, przerył dosłownie w poszukiwaniu najlepszego przyjaciela :(

Serce mi pękło.. Persi był naprawdę kochaną świnką.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Pamiętam go. To straszne jak teraz czuje się Leo :cry: :cry:
Przykro mi.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Bardzo współczuję :sadness:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Na sekcji okazało się, ze to nie wzdęcie a skręt kiszek, niestety ale Persi był nie do uratowania, gdyby Agnieszka odrazu o 18 jak się gorzej poczuł pojechała do wet. i gdyby zdiagnozowali poprawnie to przez pierwszą godz. minimalne szanse na ratunek są ale tylko w takim wypadku i naprawdę malutkie, niestety ale Agnieszka pojechała dopiero o 21 a diagnoza i tak była błędna. Szukamy kolegi dla Leosia :(
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Naprawdę w brico jest pp?? Kur :x tak blisko miałam :glowawmur:
Pamiętaj że jakby co to pomogę w transporcie kolegi dla Leo ;) ;)
Pyrka
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Było by super Dzima, jeszcze nie miałam czasu pogadać z Agnieszką, bo była u mnie rodzinka Wacika który pojechał jakoś godzinkę temu do DS, chociaż jedno dobre info na dziś u mnie :) Tzn. Aga wie, że mam kandydatów ale muszę jej wysłać link do wątku chłopców.

Ja też nie miałam wcześniej pojęcia, w sumie to Siula mi zasugerowała Brico choć sama nie wierzyła, że będzie, a tu taka niespodzianka, tylko, szkoda, ze nie ma więcej czerwonych i w ogóle czarnych :P
patic6

Post autor: patic6 »

Strzeszyn to po drugiej stronie miasta... nie szkodzi, zrobimy nalot jak tylko meble poskręcacie :P przeprowadzałam się już 8 razy, ale ostatnia przeprowadzka (już z rzeczami dla malucha plus pierdyliard klatek tymczasowych, mebli, sprzętów i innych bambetli) to był kosmos... Nie zazdroszczę, chociaż - jak się urządzicie to zrobi się znośnie :lol:

Szkoda Persiego, szkoda że mimo najlepszych chęci nic nie można było zrobić :( Mam Leosia na uwadze, niestety u mnie same baby...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”