Piękne kociska!
A z takiego długiego wybiegu, to mogłabyś jakieś zdjęcia zrobić. Pralinka zwłaszcza
Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Zdjęcia jubilatki będą jutro. Trzeba jakiś tort wymyślić . Za 10 świeczek będą robiły kabanosy - to wiem, o reszcie na razie nie mam pojęcia.
Dzima, dziękuję. Moje "zrudzenie" to tak właśnie pod Kiarę . No i ostatnio wspominałam, że mi rudej krótkowłosej świnki brakuje - to jest jak znalazł
Porcella, trudno robić zdjęcia w czasie generalnego sprzątania, gdy świnki łażą między klatkami, workami z żwirkiem, sianem i śmieciami, a brudnymi zasikanymi legowiskami. I trzeba uważać, żeby na którąś nie wejść i jeszcze się opędzać od głuchego i prawie ślepego psa, który próbuje wyjadać produkcję świnek .
A kociska? Jasne, że piękne! Nawet nie wiem, który piękniejszy. Cóż, może nie wypada pisać tego na świnkowym forum, ale ja przede wszystkim jestem kociarą, a dopiero potem psiarą i świniarą .
A co do Pralinka, to największą (najcięższą) moją świnią on ci jest.
Dzima, dziękuję. Moje "zrudzenie" to tak właśnie pod Kiarę . No i ostatnio wspominałam, że mi rudej krótkowłosej świnki brakuje - to jest jak znalazł
Porcella, trudno robić zdjęcia w czasie generalnego sprzątania, gdy świnki łażą między klatkami, workami z żwirkiem, sianem i śmieciami, a brudnymi zasikanymi legowiskami. I trzeba uważać, żeby na którąś nie wejść i jeszcze się opędzać od głuchego i prawie ślepego psa, który próbuje wyjadać produkcję świnek .
A kociska? Jasne, że piękne! Nawet nie wiem, który piękniejszy. Cóż, może nie wypada pisać tego na świnkowym forum, ale ja przede wszystkim jestem kociarą, a dopiero potem psiarą i świniarą .
A co do Pralinka, to największą (najcięższą) moją świnią on ci jest.
Pulpencja - śliczne te Twoje kotełki Kiedyś majstrowałam psi tort wg przepisu z neta z mięsa mielonego, marchewki tartej i nie pamiętam już czego. NAjlepszego dla piesełka
Sto lat dla piesi Znajoma ostatnio zrobiła fajny tort w kształcie cyferki. Ukształtowała puchę w cyfrę i obłożyła brzegi okrągłymi chrupkami karmy Efekt fajny.
Zdjęcie w prośków w norkach na trawce jest takie urocze Wypas na maksa, a potem leżakowanko.
Zdjęcie w prośków w norkach na trawce jest takie urocze Wypas na maksa, a potem leżakowanko.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Kiara dziękuje za życzenia.
Niestety tort się rozjechał, bo zamiast z serka mascarpone (nie było w sklepie) zrobiłam go z innego serka. Ale smakował zarówno Kiarze, jak i Mopikowi. Kiara w pewnym momencie doszła do wniosku, że Mopik za dużo już zjadł i przeniosła sobie talerz w inne miejsce . Na wszelki wypadek impreza odbywała się na tarasie .
Świnki z tej okazji dostały buraka.
Zdjęcia były robione telefonem, jak tylko uda mi się je dostać, to wstawię.
Od soboty mam zaświnienie na maksa, bo do czwartku są u mnie Moher i Furkan - robią sobie popas w czasie podróży do Częstochowy. Mamy też nowego tymczaska. Nosi wdzięczne imię Szulkin (zbieżność z nazwiskiem polskiego reżysera zupełnie przypadkowa), nie pytajcie dlaczego. Pochodzi z Warszawy, gdzie został znaleziony w ptasiej klatce z innymi świnkami .
Bidulek nie wiedział do czego jest norka, nie chciał do niej wejść, ale gdy go tam wsadziłam, to sobie cichutko siedzi. Jego towarzyszka niedoli - Maruszka - jest u poranek81 w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że Szulek nic nie zmajstrował...
Niestety tort się rozjechał, bo zamiast z serka mascarpone (nie było w sklepie) zrobiłam go z innego serka. Ale smakował zarówno Kiarze, jak i Mopikowi. Kiara w pewnym momencie doszła do wniosku, że Mopik za dużo już zjadł i przeniosła sobie talerz w inne miejsce . Na wszelki wypadek impreza odbywała się na tarasie .
Świnki z tej okazji dostały buraka.
Zdjęcia były robione telefonem, jak tylko uda mi się je dostać, to wstawię.
Od soboty mam zaświnienie na maksa, bo do czwartku są u mnie Moher i Furkan - robią sobie popas w czasie podróży do Częstochowy. Mamy też nowego tymczaska. Nosi wdzięczne imię Szulkin (zbieżność z nazwiskiem polskiego reżysera zupełnie przypadkowa), nie pytajcie dlaczego. Pochodzi z Warszawy, gdzie został znaleziony w ptasiej klatce z innymi świnkami .
Bidulek nie wiedział do czego jest norka, nie chciał do niej wejść, ale gdy go tam wsadziłam, to sobie cichutko siedzi. Jego towarzyszka niedoli - Maruszka - jest u poranek81 w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że Szulek nic nie zmajstrował...
Haha, ja poddałam się z psimi tortami po tym jak znajoma zamówiła prawdziwe cacko, w kształcie kosteczki, z imieniem i wiekiem. Domowej roboty rarytasik, wyglądał ślicznie. Jednak psy zdecydowanie bardziej były zainteresowane kiełbaskami z grilla u sąsiada Więc ja kupuje duże ilości smakołyków i trochę zabawek na urodziny i tak sobie świętujemy.
Widziałam te bidaki w klatce na fb Oby już w życiu spotykały ich same miłe rzeczy. I żeby nie było, żadnych niespodzianek u Maruszki :/
Widziałam te bidaki w klatce na fb Oby już w życiu spotykały ich same miłe rzeczy. I żeby nie było, żadnych niespodzianek u Maruszki :/
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
a ja właśnie zobaczyłam ten luby zielony kolorek. Cieszę się jak nie wiem co!!!!!!!!!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tyle co gratulowałam jej koloru, a tu znowu zmiana...ma tempa dziewczynasosnowa pisze:a ja właśnie zobaczyłam ten luby zielony kolorek. Cieszę się jak nie wiem co!!!!!!!!!
Dawaj fotki ile można czekać
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Gratuluję zazielenienia
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Gratulacje!
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci