A z takiego długiego wybiegu, to mogłabyś jakieś zdjęcia zrobić. Pralinka zwłaszcza
Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Piękne kociska!
A z takiego długiego wybiegu, to mogłabyś jakieś zdjęcia zrobić. Pralinka zwłaszcza
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Zdjęcia jubilatki będą jutro. Trzeba jakiś tort wymyślić
. Za 10 świeczek będą robiły kabanosy - to wiem, o reszcie na razie nie mam pojęcia.
Dzima, dziękuję. Moje "zrudzenie" to tak właśnie pod Kiarę
. No i ostatnio wspominałam, że mi rudej krótkowłosej świnki brakuje - to jest jak znalazł
Porcella, trudno robić zdjęcia w czasie generalnego sprzątania, gdy świnki łażą między klatkami, workami z żwirkiem, sianem i śmieciami, a brudnymi zasikanymi legowiskami. I trzeba uważać, żeby na którąś nie wejść i jeszcze się opędzać od głuchego i prawie ślepego psa, który próbuje wyjadać produkcję świnek
.
A kociska? Jasne, że piękne! Nawet nie wiem, który piękniejszy. Cóż, może nie wypada pisać tego na świnkowym forum, ale ja przede wszystkim jestem kociarą, a dopiero potem psiarą i świniarą
.
A co do Pralinka, to największą (najcięższą) moją świnią on ci jest.
Dzima, dziękuję. Moje "zrudzenie" to tak właśnie pod Kiarę
Porcella, trudno robić zdjęcia w czasie generalnego sprzątania, gdy świnki łażą między klatkami, workami z żwirkiem, sianem i śmieciami, a brudnymi zasikanymi legowiskami. I trzeba uważać, żeby na którąś nie wejść i jeszcze się opędzać od głuchego i prawie ślepego psa, który próbuje wyjadać produkcję świnek
A kociska? Jasne, że piękne! Nawet nie wiem, który piękniejszy. Cóż, może nie wypada pisać tego na świnkowym forum, ale ja przede wszystkim jestem kociarą, a dopiero potem psiarą i świniarą
A co do Pralinka, to największą (najcięższą) moją świnią on ci jest.
-
paprykarz
Pulpencja - śliczne te Twoje kotełki
Kiedyś majstrowałam psi tort wg przepisu z neta z mięsa mielonego, marchewki tartej i nie pamiętam już czego.
NAjlepszego dla piesełka
-
Pikabu
Sto lat dla piesi
Znajoma ostatnio zrobiła fajny tort w kształcie cyferki. Ukształtowała puchę w cyfrę i obłożyła brzegi okrągłymi chrupkami karmy
Efekt fajny.
Zdjęcie w prośków w norkach na trawce jest takie urocze
Wypas na maksa, a potem leżakowanko.
Zdjęcie w prośków w norkach na trawce jest takie urocze
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Kiara dziękuje za życzenia.
Niestety tort się rozjechał, bo zamiast z serka mascarpone (nie było w sklepie) zrobiłam go z innego serka. Ale smakował zarówno Kiarze, jak i Mopikowi. Kiara w pewnym momencie doszła do wniosku, że Mopik za dużo już zjadł i przeniosła sobie talerz w inne miejsce
. Na wszelki wypadek impreza odbywała się na tarasie
.
Świnki z tej okazji dostały buraka.
Zdjęcia były robione telefonem, jak tylko uda mi się je dostać, to wstawię.
Od soboty mam zaświnienie na maksa, bo do czwartku są u mnie Moher i Furkan - robią sobie popas w czasie podróży do Częstochowy. Mamy też nowego tymczaska. Nosi wdzięczne imię Szulkin (zbieżność z nazwiskiem polskiego reżysera zupełnie przypadkowa), nie pytajcie dlaczego. Pochodzi z Warszawy, gdzie został znaleziony w ptasiej klatce z innymi świnkami
.
Bidulek nie wiedział do czego jest norka, nie chciał do niej wejść, ale gdy go tam wsadziłam, to sobie cichutko siedzi. Jego towarzyszka niedoli - Maruszka - jest u poranek81 w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że Szulek nic nie zmajstrował...
Niestety tort się rozjechał, bo zamiast z serka mascarpone (nie było w sklepie) zrobiłam go z innego serka. Ale smakował zarówno Kiarze, jak i Mopikowi. Kiara w pewnym momencie doszła do wniosku, że Mopik za dużo już zjadł i przeniosła sobie talerz w inne miejsce
Świnki z tej okazji dostały buraka.
Zdjęcia były robione telefonem, jak tylko uda mi się je dostać, to wstawię.
Od soboty mam zaświnienie na maksa, bo do czwartku są u mnie Moher i Furkan - robią sobie popas w czasie podróży do Częstochowy. Mamy też nowego tymczaska. Nosi wdzięczne imię Szulkin (zbieżność z nazwiskiem polskiego reżysera zupełnie przypadkowa), nie pytajcie dlaczego. Pochodzi z Warszawy, gdzie został znaleziony w ptasiej klatce z innymi świnkami
Bidulek nie wiedział do czego jest norka, nie chciał do niej wejść, ale gdy go tam wsadziłam, to sobie cichutko siedzi. Jego towarzyszka niedoli - Maruszka - jest u poranek81 w Bydgoszczy. Mam nadzieję, że Szulek nic nie zmajstrował...
-
Pikabu
Haha, ja poddałam się z psimi tortami po tym jak znajoma zamówiła prawdziwe cacko, w kształcie kosteczki, z imieniem i wiekiem. Domowej roboty rarytasik, wyglądał ślicznie. Jednak psy zdecydowanie bardziej były zainteresowane kiełbaskami z grilla u sąsiada
Więc ja kupuje duże ilości smakołyków i trochę zabawek na urodziny i tak sobie świętujemy.
Widziałam te bidaki w klatce na fb
Oby już w życiu spotykały ich same miłe rzeczy. I żeby nie było, żadnych niespodzianek u Maruszki :/
Widziałam te bidaki w klatce na fb
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
a ja właśnie zobaczyłam ten luby zielony kolorek. Cieszę się jak nie wiem co!!!!!!!!!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tyle co gratulowałam jej koloru, a tu znowu zmiana...ma tempa dziewczynasosnowa pisze:a ja właśnie zobaczyłam ten luby zielony kolorek. Cieszę się jak nie wiem co!!!!!!!!!
Dawaj fotki ile można czekać
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Chocolate Monster
Gratuluję zazielenienia

- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Gratulacje! 
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇