Jestem za
Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Tu-Tu
Re: Futrzane stado Paprykarza-nowe fotki
Muszę zapytać męża czy cyknął fotkę Toffeckiemu podczas zabaw w basenie dziecięcym. Na pewno chcielibyście zobaczyć szalonego psa w różowych okularkach pływackich na głowie, śmigającego na zjeżdżalni do basenu
Nie mam sił do tego wariata. Dzisiaj psiaki jadą z nami na krótkie wakacje i aż mi słabo co ten znowu nawywija.
[/quote]
Jestem za
Jestem za
-
paprykarz
O fotkę się jeszcze nie doprosiłam.
Jesteśmy już w domku. Oczywiście normalnie być nie mogło. Toffi zaczął sikać z krwią
Telefon do naszego weta, konsultacja telefoniczna, kupiłam leki w aptece a w poniedziałek jazda do gabinetu. Znowu zastrzyki, tabletki, USG
Boję się, że jak to się będzie powtarzać to trzeba będzie w sedacji nakłuć pęcherz i brać mocz na posiew do laba. Ściana pęcherza też nie idealna.
Toffi oczywiście zachowuje się jakby nic się nie stało! No gdzie tam by jemu coś dolegało.
Jesteśmy już w domku. Oczywiście normalnie być nie mogło. Toffi zaczął sikać z krwią
Toffi oczywiście zachowuje się jakby nic się nie stało! No gdzie tam by jemu coś dolegało.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Wiesz, że Toffik lubi po wetach latać
Oby to nie było nic poważnego
Co najwyżej malutka infekcja po basenie
Fotkę chcę zobaczyc koniecznie.
Co najwyżej malutka infekcja po basenie
Fotkę chcę zobaczyc koniecznie.
-
Prosiakowo
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Zwykle zaglądam na męskie wątki. Kobiety chyba tak mają
.Twoje damy jednak są warte wszelkiej uwagi, zwłaszcza Śnieżka. No i co mnie zaintrygowało - właścicielka lubi robić na drutach, czy nie? Ja bardzo! Będę wpadać!
-
Pani Strzyga
Kurcze, no... Trzymam kciuki, aby się nie powtarzało :/
- Inez
- Kontakt:
I co tam konsylium nad Toffikiem uradziło?
-
paprykarz
Prosiakowo - rozczaruję Cię. Nie robię na drutach. Wszelkie norki robiła mi Oxi. Jeszcze w szkole próbowałam dziergać ale z czasem jakoś zaprzestałam bo nie wychodziło. Właściwie to cierpliwości brak. Ale zapraszamy na watek Przyznam się, że ja Twój też podczytuje od bardzo dawna tylko się nie ujawniam
Pani Strzyga - nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Inez - Póki co daje Toffiemu zastrzyk każdego ranka. W poniedziałek rozmowa z wetem a w środę Małż przywiezie go na kontrolę jak będę w pracy. Wygląda, że jest lepiej.
Toffi bierze też ziołowy preparat uspokajający, żeby go wyciszyć trochę. Żeby nie latał i nie sikał jak durny i nie napinał na siłę pęcherza.
Jakoś nie zauważyłam, żeby ten preparat na niego działał. Od powrotu do domu nie sika tak intensywnie. Jak byliśmy na wyjeździe to wypadał na dwór, sikał normalnie a potem "byłem tu", "byłem tu", " to moje"... I tak wszędzie aż krew leciała. Oczywiście z oczami i miną szaleńca
Ciężko mi to opisać.
Wczoraj odwiedziła mnie Martuś z mama to Toffi był w swoim żywiole. Pajacował aż miło. Martuś też nie zauważyła, żeby leki uspokajające działały
Rudolf - pełna kultura. Tylko piłki przynosił.
Pani Strzyga - nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Inez - Póki co daje Toffiemu zastrzyk każdego ranka. W poniedziałek rozmowa z wetem a w środę Małż przywiezie go na kontrolę jak będę w pracy. Wygląda, że jest lepiej.
Toffi bierze też ziołowy preparat uspokajający, żeby go wyciszyć trochę. Żeby nie latał i nie sikał jak durny i nie napinał na siłę pęcherza.
Wczoraj odwiedziła mnie Martuś z mama to Toffi był w swoim żywiole. Pajacował aż miło. Martuś też nie zauważyła, żeby leki uspokajające działały
- Inez
- Kontakt:
Toffik to po prostu odlotowy pies jest - pozostają wierną członkinią fanclubu
Nie wiem czy na takiego szaleńca jakieś uspokajacze są w stanie zadziałać, ale trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Nie wiem czy na takiego szaleńca jakieś uspokajacze są w stanie zadziałać, ale trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
-
Pani Strzyga
Jak czytam ten opis, to mi się nasza Szajba przypomina. Tak, imię od charakteru 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Na Toffiego to chyba tylko luminal albo sedilin by działałpaprykarz pisze:Martuś też nie zauważyła, żeby leki uspokajające działałyRudolf - pełna kultura. Tylko piłki przynosił.
Rudi dla odmiany zawsze jest grzeczny