Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Tu-Tu

Re: Futrzane stado Paprykarza-nowe fotki

Post autor: Tu-Tu »

Muszę zapytać męża czy cyknął fotkę Toffeckiemu podczas zabaw w basenie dziecięcym. Na pewno chcielibyście zobaczyć szalonego psa w różowych okularkach pływackich na głowie, śmigającego na zjeżdżalni do basenu :glowawmur: Nie mam sił do tego wariata. Dzisiaj psiaki jadą z nami na krótkie wakacje i aż mi słabo co ten znowu nawywija. :pray:[/quote]

Jestem za :love:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

O fotkę się jeszcze nie doprosiłam.

Jesteśmy już w domku. Oczywiście normalnie być nie mogło. Toffi zaczął sikać z krwią :glowawmur: Telefon do naszego weta, konsultacja telefoniczna, kupiłam leki w aptece a w poniedziałek jazda do gabinetu. Znowu zastrzyki, tabletki, USG :( Boję się, że jak to się będzie powtarzać to trzeba będzie w sedacji nakłuć pęcherz i brać mocz na posiew do laba. Ściana pęcherza też nie idealna.
Toffi oczywiście zachowuje się jakby nic się nie stało! No gdzie tam by jemu coś dolegało.
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Wiesz, że Toffik lubi po wetach latać :szczerbaty: Oby to nie było nic poważnego :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Co najwyżej malutka infekcja po basenie :ups: :glowawmur:

Fotkę chcę zobaczyc koniecznie.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Prosiakowo
Miejscowość: Puck
Kontakt:

Post autor: Prosiakowo »

Zwykle zaglądam na męskie wątki. Kobiety chyba tak mają :D .Twoje damy jednak są warte wszelkiej uwagi, zwłaszcza Śnieżka. No i co mnie zaintrygowało - właścicielka lubi robić na drutach, czy nie? Ja bardzo! Będę wpadać!
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Kurcze, no... Trzymam kciuki, aby się nie powtarzało :/
Awatar użytkownika
Inez
Kontakt:

I co tam konsylium nad Toffikiem uradziło?
Obrazek

paprykarz

Post autor: paprykarz »

Prosiakowo - rozczaruję Cię. Nie robię na drutach. Wszelkie norki robiła mi Oxi. Jeszcze w szkole próbowałam dziergać ale z czasem jakoś zaprzestałam bo nie wychodziło. Właściwie to cierpliwości brak. Ale zapraszamy na watek Przyznam się, że ja Twój też podczytuje od bardzo dawna tylko się nie ujawniam :lol:

Pani Strzyga - nie dziękuję żeby nie zapeszyć

Inez - Póki co daje Toffiemu zastrzyk każdego ranka. W poniedziałek rozmowa z wetem a w środę Małż przywiezie go na kontrolę jak będę w pracy. Wygląda, że jest lepiej.

Toffi bierze też ziołowy preparat uspokajający, żeby go wyciszyć trochę. Żeby nie latał i nie sikał jak durny i nie napinał na siłę pęcherza. :think: Jakoś nie zauważyłam, żeby ten preparat na niego działał. Od powrotu do domu nie sika tak intensywnie. Jak byliśmy na wyjeździe to wypadał na dwór, sikał normalnie a potem "byłem tu", "byłem tu", " to moje"... I tak wszędzie aż krew leciała. Oczywiście z oczami i miną szaleńca :laugh: Ciężko mi to opisać.

Wczoraj odwiedziła mnie Martuś z mama to Toffi był w swoim żywiole. Pajacował aż miło. Martuś też nie zauważyła, żeby leki uspokajające działały :rotfl: Rudolf - pełna kultura. Tylko piłki przynosił.
Awatar użytkownika
Inez
Kontakt:

Toffik to po prostu odlotowy pies jest - pozostają wierną członkinią fanclubu :love:

Nie wiem czy na takiego szaleńca jakieś uspokajacze są w stanie zadziałać, ale trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Obrazek

Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Jak czytam ten opis, to mi się nasza Szajba przypomina. Tak, imię od charakteru :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

paprykarz pisze:Martuś też nie zauważyła, żeby leki uspokajające działały :rotfl: Rudolf - pełna kultura. Tylko piłki przynosił.
Na Toffiego to chyba tylko luminal albo sedilin by działał :lol: On jest tak nakręcony, że ziołowe na niego nie działają :lol:
Rudi dla odmiany zawsze jest grzeczny :102:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”