ja naocznie gimbusa zauważyłam bo pamiętałam jak to rok temu wyglądało - takie czarne drobne kropki na włosach - u Blanki i Buni gdzieniegdzie to ładnie widać na białym, na Majce nie widać ale też na pewno to ma. Jak masz takie półdługie włosy Blankowe czyli takie na 3-4 cm to wzdłuż każdego włosa w miarę równomiernie, w odstępach, po 3 kropki powiedzmy. Dr Kasia też tylko zerknęła tam gdzie jej pokazałam i to potwierdziła. Obok nas w Mv był królik z PCHŁAMI od kotów, a leżał sobie na tych Mvetowych poduszeczkach długi czas, więc może jeszcze i to przed nami
Rozochociłam się i zamówiłam przez internet 30 kilo gliny, jutro powinna dojść
Dzięki
diefenbaker tak, to akrylowymi na ścianie. Rzeźby sama z siebie i dla siebie, nie miałam żadnej instrukcji w tym względzie. Na ścianę, właściwie na 3 ściany, się porwałam bo zawsze miałam taką chęć a akurat przeprowadzaliśmy się z rodzicami do nowego mieszkania jakieś 8 lat temu. Można było spokojnie przyjść do pustej chaty, posiedzieć w oparach akrylu i farby w sprayu i się ponarkotyzować

To dosyć długo śmierdziało potem. Część zrobiłam tak że nakleiłam powycinany brystol, taki jakby negatyw, na ścianę i te wycięte miejsca pryskałam sprayem. Z perspektywy czasu trochę żałuję że nie miałam żadnego planu w głowie tylko malowałam co mi przyszło do głowy ale mówi się trudno
Chciałabym jeszcze porobić rzeźby z drutu miedzianego ale muszę skądś dorwać drut i nie wiem skąd