Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
patrycja

Re: Pulpetta [*], PinkiePie, MaggieMay, Ivy, Eris i Lilo <3

Post autor: patrycja »

Zrobię fotę po weekendzie, bo cały weekend w robocie i poproszę Karę o wrzucenie foty Rozuni - jest nie do poznania :D
@ anmitsu - zbieram się, zbieram, ale mam chyba słaby zapłon hi hi.
Całusy dla Ivy ;)
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

O boższ! Gołe baby!!! Znaczy świnki :lol: Trzeba im sukienunie z sianka zrobić :szczerbaty:
Asita, w sumie to nie głupi pomysł w ramach socjalizacji, może by sobie kiecki a nie siebie zjadły :laugh:
Patrycja, zakładaj wątek, zakładaj, Ty masz takie piękne zdjęcia całej 5tki, że klękniemy tu przed Tobą...
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

A nie mówiłam,że uzależniona od świnstewek :lol: Oto przykład jak łysolki szybko skradają Obrazek i jak ciężko im się oprzeć :love:
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Post autor: jolka »

O łaczeniu napisze lunorek, ja dam pare fotek ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moim zdaniem poszło dobrze. Tylko 3 polaczyłysmy, jedna niestety za agresywna. Dobra , później Wam napisze lunorek.
Dziekuję Kochana za goscine, świnie cuuudne :love: wszystkie, nawet różowy terminator :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Przede wszystkim dzięki serdeczne Jolu za pomoc, bo masz większe doświadczenie w łączeniu prosiaków niż ja. 3 panny już razem w kojcu, minimalne zgrzyty i gonitwy jeszcze się odbywają, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Pinki okazała się alfą, tak jak sądziłam, przynajmniej uzurpuje sobie na razie taką rolę, Ivy I Eris uległy i się podporządkowały na razie bez większych zgrzytów. Ivy głównie reagowała płaczem, Eris ucieczką. Pinki natomiast ganiała i cisnęła obie, próbując je podskubywać, mimo że się poddawały praktycznie od początku. Pinki próbowała się puszyć, tańczyć, gulgać, nawet mocniej przyatakować, ale spryskiwacz póki co ją okiełznał. W pierwszych minutach łączenia musiałyśmy odseparować Maggie. Niestety na każdą świnkę reaguje dość agresywnie, cyka, charczy i bierze się z marszu do bicia, wcześniej zaatakowała dwukrotnie Ivy jak sądzę, bo się zczepiły i kotłowały, dzisiaj ruszyła na Pinki i się panny na starcie ostro pobiły. Dodatkowo nakręcała wszystkie 3 pozostałe tworząc bojową atmosferę i zaczynało im dosłownie po kolei odwalać. Pink ma szramę na pysku i zarysowane plecy, Maggie chyba wyszła bez szwanku. Nie wiem jak ona to robi... W kojcu Ivy zrobiła się teraz trochę odważniejsza, bardziej zdecydowanie obwąchuje Pink i nie daje się tak przeganiać, ale póki co siedzą i nawet zgodnie jedzą i oby już tak zostało. Chwilo trwaj... Maggie pewnie spróbuję połączyć z Lilutkiem po jego odjajczeniu. Może uda mi się wtedy jakoś scalić całą piątkę.
To tyle u nas ;)
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Ufff gorący dzień. :fingerscrossed: oby był spokój u babeczek. Śliczne te Twoje glutki
Casia

Post autor: Casia »

To dobre wiesci! :fingerscrossed: U mnie trójke dało sie połaczyc ale przy czwórce było gorzej, połaczyłam po dwie. I tak zostało , spokój jest.
Sliczne golaski :love:
dominika45

Post autor: dominika45 »

śliczne i jeszcze raz ŚLICZNE !!!!!! :love: :love: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Ivy pozdrawia weekendowo:
Obrazek
Dziękujemy za miłe słowa :buzki:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Nic tak nie rozczula świnkomaniaczki jak żabie udka :D . No chyba, że słodkie świńskie usteczka :lol:
Cudne stado, mam nadzieję, że Lilo w odpowiednim czasie połączy wszystkie dziewczyny i utrzyma twardą świńską łapką :fingerscrossed: w ryzach.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”