Chłopaki jak na oddział geriatryczny mają się nieźle. Kulce troszku osadu w pęcherzu zalega, dostaję wodę ze strzykawki, bo poidełek i samodzielnego picia nie uznaje. Batmanowi smaruję łapki, bo podejrzewam że podo usiłuje się mu rozkręcić. obaj walczą że śpiochami, przepłukujemy oczy solą fizjologiczną, ale coś mi się wydaje że weta trzeba będzie nawiedzić.
Jutro mija 5 lat od adopcji Batmana i przy okazji 2 lata od adopcji kulki. Na szczęście dziś dorwałam cykorię, więc bibeczka warzywna jutro będzie.
Udanie również reprezentowali swych pobratymców na wrocławskich animaliach. Już nie powiem ilu ludzi zna tych weteranów imprez zoologicznych. Fotki będą jak nastrzelam.
Wafel został sam
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
- ognista koza
- Kontakt:
Re: Batman węgielek i Pan kulka
Chłopaki się trzymają, choć ostatnio byliśmy z zębami u weta do korekcji u obu, bo chłopakom się ździebko schudło.
I o ile kulka nadrabia straty wagowe sprawnie, to batmanek nadrabia trochę wolniej i z większym trudem. Nie wymaga dokarmiania, je samodzielnie, ma apetyt, ale idzie mu to wolno. Walczymy u panów też z lekkim katarem, ale już wychodzimy z tym na prostą. Batman też chwilowo problemy ortopedyczne, stawy w tylnych łapkach są w jakimś stopniu zwyrodniałe, ale tupta samodzielnie, drapnie się też sprawnie. Trochę się zastaje podczas spania i mu się czasem ciężko wstaje, co obwieszcza solidną gadułką.
Generalnie jak na oddział geriatryczny przystało - jedzą, śpią, leżą.
Batman skończył 6 lat. Bibka jak zwykle słaba była. Ja miałam dyżur a jubilat był bardziej śpiąco-leżący.
Swieże fotki
z lotu pitoka
Nieśmiało się tulimy
Kulka świetlisty
I o ile kulka nadrabia straty wagowe sprawnie, to batmanek nadrabia trochę wolniej i z większym trudem. Nie wymaga dokarmiania, je samodzielnie, ma apetyt, ale idzie mu to wolno. Walczymy u panów też z lekkim katarem, ale już wychodzimy z tym na prostą. Batman też chwilowo problemy ortopedyczne, stawy w tylnych łapkach są w jakimś stopniu zwyrodniałe, ale tupta samodzielnie, drapnie się też sprawnie. Trochę się zastaje podczas spania i mu się czasem ciężko wstaje, co obwieszcza solidną gadułką.
Generalnie jak na oddział geriatryczny przystało - jedzą, śpią, leżą.
Batman skończył 6 lat. Bibka jak zwykle słaba była. Ja miałam dyżur a jubilat był bardziej śpiąco-leżący.
Swieże fotki
z lotu pitoka
Nieśmiało się tulimy
Kulka świetlisty
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Starsi panowie dwaj Dużo zdrówka chłopaki
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Najlepszego, dziaduniu! Obowiązek szkolny czas zacząć realizować...!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
jakie nieśmiałe tuli tuli
co u chłopaków?
co u chłopaków?
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- ognista koza
- Kontakt:
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt: