☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

Obrazek Swinie dziękują za komplementa!
Moje stado to chyba z tej akrobatycznej odmiany :lol: bo trafiaja się typowe parterowce, co nawet na pietro nie chcą wejść. Pamiętam te zdziwione pyszczki, jak wsadzałam je na hamak, a one kombinowały, jak zejść z tej śmiertelnej pułapki, a potem zdziwienie, że zeszły i się nie zabiły :lol:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

:laugh: Fotki z Twojej hamakowni zawsze mnie strasznie rozczulają, te prośki to istne słodziaki :love:

W temacie kratek mogłabyś ogólnie powiedzieć jak to zrobiłaś? W jakieś dalszej przyszłości chciałabym powiększyć przestrzeń moim :świnka1: i myślałam o czymś takim jak Ty masz. Tylko ciągle się zastanawiam jak to jest ze sprzątaniem, bo ja maty piorę, żwirek wywalam i kuwetę biorę do łazienki i szoruję a przy takiej konstrukcji to nie wiem jak to się odbywa :think:
malina8777

Post autor: malina8777 »

Również się nad takim rozwiązaniem zastanawiam, jak zgoda wśród chłopaków będzie panować tak jak panuje. Mieszkanie mają na wypasie, naprawdę super.
katiusha pisze:Obrazek Pamiętam te zdziwione pyszczki, jak wsadzałam je na hamak, a one kombinowały, jak zejść z tej śmiertelnej pułapki, a potem zdziwienie, że zeszły i się nie zabiły :lol:
Ekstremalne hobby - hamak :laugh:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Pokazałam chłopakowi to zdjęcie z hamakowni - nawet jego rozczuliły świnki trzy :D na trzech hamaczkach :lol:
No klatkę masz super. O mam pomysł, możesz nam napisać taki "Przepis na klatkę wg Katiushy" my sobie skopiujemy, zapiszemy na dysku i w razie potrzeby będzie :D
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Klatka a'la katiusha! Nwet nie wiecie ile razy już taki proces opisywałam zainteresowanym. Mam nawet plik "budowa klatki" z opisem i zdjęciami. Jak coś, to ślijcie swe maile na PW i wyślę ten plik wszystkim zainteresowanym :ok:

Tymczasem wybrałam się dziś na POB (powolny obchód bazy) i wytargałam nieco trawki.Co prawda pomieszane nowe źdźbła z zeszłorocznymi pozostałościami, ale świnki wpadły w szał jedzeniowy i pracowicie wybrały zieloności z suchych skamielin :shock: Z tego, co zostało, można uwić gniazdko :laugh:

Komentarz jeden tylko być może..: "NIOM NIOM NIOM...SNIF SNIF..NIOM NIOM"
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jadły, jakby nie wiadomo co dostały..Zrozum świnie.. :idontknow:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Ale zadowolone! Aż miło patrzeć :love: z resztą na Twoje stado stałe i te tymczasowe zawsze miło spojrzeć ;)
Musze chyba zrobić wobec tego POGF (powolny obchód górek fordońskich) może też coś znajdę jadalnego :D
O o! To ja zaraz wyślę pw :D
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
lubię

Post autor: lubię »

Hmm, to ja w tym celu robię POROD... powolny obchód rodzinnych ogródków działkowych :szczerbaty: Ale wczoraj wszystko było unurzane w śnieżno-błotnistej brei i nic mi to nie dało. A teraz leży śnieg :idontknow:
Fakt, że świnie dzielą się na takie, co od razu muszą sprawdzić do czego służą schody, jak wleźć jeszcze wyżej i w ogóle - na te trzeba uważać, bo miewają karkołomne pomysły przeskakiwania z jednego obiektu na drugi na zasadzie "Co? Ja nie dam rady?!"; i takie, które skromnie spuściwszy oczęta nawet wzroku na hamak nie podniosą. Te też uczyłam przez odkładanie ich na hamak, też się bały, ale po pierwszym skoku i zejściu adrenaliny coś zaczynało stykać w ich móżdżkach, tzn. pewnie łączył się fakt zejścia, jednak nie śmiertelnego, z hamaka z dominującym bodźcem doznanej miękkości od tyłka.
meiss

Post autor: meiss »

Jaka wyżera wyczepista, u mnie sam susz na ogrodzie. Jesienią była trawka skoszona i nic nowego nie wyrosło, ale nazbierałam jabłonkowych badylków ^^
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ile trawy... Na tych terenach wojskowych jakiś mikroklimat musi panować, bo u mnie trawa do niczego sie nie nadaje...
malina8777

Post autor: malina8777 »

Jakie zadowolone piękne mordeczki :love: Moi owies będą wcinac na dniach ale na trawę u nas trzeba niestety jeszcze poczekać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”