Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniowa makabra :D
Drops i Nindża. Jeszcze w sierpniu była czwórka
Więcej chyba nie będzie ze względu na Teżeta alergie. Świń nowych pewnie też nie będzie.

- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Trzymam ogólnie i szczególnie.
Jak smutnojoanna ch pisze:Na dniach będziemy się żegnać z Dropsynem

Ja musiałam Misi zabrać kołowrotek, bo nie miała siły biegać, a jak z niego wypadała to nóżki jej się plątały.

- joanna ch
- Kontakt:
Zastosowałam u Dropsiny test jajka czyli smaczności największej. Położyłam mu do domku i wnerwił się niemożebnie. Porozrywał je na maleńkie kawałeczki i porozrzucał dookoła. Chyba mu zaburzyłam feng shui albo coś.
Zabrałam mu dziś już to co niepotrzebne - kółko bo stało bez sensu i piaskownicę bo nie daje rady już do niej wejść a lepiej żeby nie zanurkował nochem w piachu.
W ramach odstresowania przegrzebałam wszystkie rzeczy stworowe i wywaliłam 3 śmieciowe torby pierdółek, i mega karton pełen zachomikowanych kartonów. Zaraz biorę się do klejenia domków sklejkowych dla Nindży. Nawet odzyskałam skrzydło szafy na swoje ubrania, szok.
Zabrałam mu dziś już to co niepotrzebne - kółko bo stało bez sensu i piaskownicę bo nie daje rady już do niej wejść a lepiej żeby nie zanurkował nochem w piachu.
W ramach odstresowania przegrzebałam wszystkie rzeczy stworowe i wywaliłam 3 śmieciowe torby pierdółek, i mega karton pełen zachomikowanych kartonów. Zaraz biorę się do klejenia domków sklejkowych dla Nindży. Nawet odzyskałam skrzydło szafy na swoje ubrania, szok.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

- joanna ch
- Kontakt:
Ale te świnie to mendy są
Przed chwilą przybierałam się do karmienia Buni, ale najpierw sprawdziłam czy sama chce - nastawiałam w linii prostej w poprzek klatki obok półki pod którą podpółkownik rezyduje misek z żarciem - nowa karma JR Farm Farm Food, mazia z niej, zioła i talerz z nitkami z buraka cykorią i kalafiorem. Bunia ochoczo wzięła się do roboty
Ale uważając żeby za bardzo się spod półki nie wychylać - dziab i powrót, dziab i powrót. Wszystko super, nie muszę jej dziś karmić.
I o robią mendy-koleżanki? Najpierw Majka a potem Blanka kładą się w poprzek centralnie między Bunią a miskami torując dostęp do żarcia a jednocześnie same jedząc. Bunia się nie przejęła tylko przepychała nosem i do czegoś się dokopała.
Nie ma współczucie - jesteś chora to giń z głodu, niech ciebie pożerają ptaki drapieżne itp.
Drops kalafiora wciągnął do chaty, na wynos dostał gotowany makaron i buraka i sproszkowaną karmę pod samym domkiem, mam nadzieję że się choć na chwilę z niego wychyli bo warto.

Przed chwilą przybierałam się do karmienia Buni, ale najpierw sprawdziłam czy sama chce - nastawiałam w linii prostej w poprzek klatki obok półki pod którą podpółkownik rezyduje misek z żarciem - nowa karma JR Farm Farm Food, mazia z niej, zioła i talerz z nitkami z buraka cykorią i kalafiorem. Bunia ochoczo wzięła się do roboty

I o robią mendy-koleżanki? Najpierw Majka a potem Blanka kładą się w poprzek centralnie między Bunią a miskami torując dostęp do żarcia a jednocześnie same jedząc. Bunia się nie przejęła tylko przepychała nosem i do czegoś się dokopała.
Nie ma współczucie - jesteś chora to giń z głodu, niech ciebie pożerają ptaki drapieżne itp.

Drops kalafiora wciągnął do chaty, na wynos dostał gotowany makaron i buraka i sproszkowaną karmę pod samym domkiem, mam nadzieję że się choć na chwilę z niego wychyli bo warto.
- lunorek
- Kontakt:
Eh, biedny Dropsik
Starość się Panu Bogu nie udała
A mendy... no cóż... zaradne
Buniak, nie daj się tym frędzlarom 

Swinie to swinie po prostu
Dropsik

Dropsik