Pinki, Ivy, Eris, Freya, Hag, Sarcia, Lilo, Tsunami i mała

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Pulpetta [*], PinkiePie, MaggieMay, Ivy, Eris i Lilo <3

Post autor: lunorek »

Dziękujemy :) Są kochane. Każda zupełnie inna charakterologicznie, ale każda naprawdę cudowna. 18tego idę z Ivy na echo serduszka, bo niestety czasem nam pohukuje, choć po przeciwzapalnych to się chwilowo uspokoiło, zmian w płuckach osłuchowych nie stwierdzono póki co. Biorę też z nią razem Maggie, ocenimy szkielet, powietrzność płuc przy tej jej wadzie i pewnie też zrobię małej echo serca. Także trzymajcie kciuki za dziewczyny ;)
Casia

Post autor: Casia »

O ja ciee , jakie cudne golasy :love:
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

A jak się cudnie drą razy pięć :lol: Wejście do pokoju razem z paczką Laysów okazało się dzisiaj iście ryzykownym przedsięwzięciem. Najlepsza jest Eris, najmniejsza, ale najgłośniejsza ze wszystkich, obdarzona słuchem idealnym, wyłapującym trzepot skrzydeł motyli dwie ulice dalej. Ostatnio postanowiła mnie bezczelnie zadenuncjować o 1 nad ranem, jak cichaczem przemykałam się na palcach do WCtu. Podniosła taki raban na całą chatę, że wszystkie świnie wyskoczyły jak nowonarodzone jednym susem z norek wtórując jej rozpaczliwym kwikoskowytem. Szybko pędziłam po kawałek jabłka x 5 z pełnym pęcherzem, żeby jak najszybciej je wszystkie zatkać zanim wszycy wstaną... Postanowienie na dziś: nie sikać po nocy, nie sikać... :glowawmur:
Casia

Post autor: Casia »

Sikać, sikać ALE przygotowac prowiant nocny dla swin x5 :lol: . Mnie jak w nocy przyłapia to migusiem koperek /ogorek x4 i do 6 rano mam luz :roll: A o 6 co sie dzieje.. :levitation:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Ło jacie, a co te świnie się tak rozmnożyły u Ciebie :shock: Dopiero co dwie były.
Ale docelowo cała piątka ma być razem, tak?
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Tak, wszystkie nasze, jeśli się uda, to zostaną razem w piątkę w zagrodzie po wykastrowaniu Lilo. Na razie będziemy próbować połączyć 4 dziewczynki. Plan była taki, żeby były 2 dziewczyny i kastrat Lilo, ale w międzyczasie jeszcze jedna niunia szukała domu i poproszono nas też o adopcję Maggie, żeby nie trafiła do pseudo ze względu na jej wadę i żeby nikt jej nie zamęczył. Nie umieliśmy między dziewczynami wybrać i którejś odrzucić. W końcu zostały wszystkie 4... + Lilutek. Planowo miała być z nami jedynie Pinki oraz Eris, oprócz Lilka oczywiście.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

O boższ! Gołe baby!!! Znaczy świnki :lol: Trzeba im sukienunie z sianka zrobić :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
patrycja

Post autor: patrycja »

Nie sikać, nie sikać moja droga po nocy!!! Skąd ja to znam... No, a te najmniejsze i najchudsze, to już wiadomo chyba, że drą się najbardziej. U mnie Rozalka jest na miejscu numer 1, słuch absolutny jak u Eris :lol: A jak się wszystkie zaczną drzeć, to klękajcie narody. Cudny jest kwik 5 świń, zwłaszcza w nocy czy nad ranem :lol:
Trzymam kciku za łączenie.
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

No cóż, jak świni prawie nie widać, to przynajmniej musi być ją słychać :laugh: :szczerbaty:
Wrzuć no nam tu Ciociu Patrycju Rozalkę na fotce i pochwal się jak przytyła, bo tu kuzynka Ivy się strasznie dopytuje o krewniaczkę. Tak samo żerta i tak samo bobiąca momentami na miękko, nie da się ukryć więzów krwi, oj nie da :P
U nas dzisiaj feta, kolby JR Farmu zawiesili, niech i świniaki mają piątkową imprę :102:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

lunorek pisze:No cóż, jak świni prawie nie widać, to przynajmniej musi być ją słychać :laugh: :szczerbaty:
Wrzuć no nam tu Ciociu Patrycju Rozalkę na fotce i pochwal się jak przytyła, bo tu kuzynka Ivy się strasznie dopytuje o krewniaczkę.
Wątku chcemy, ciociu Patrycjo !
A golasy 1 klasa :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”