Sierściuchy i...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Sierściuchy i...

Post autor: Asita »

zwierzur pisze:Zżarło mi kolejny post! Podłe bydlę wylogowuje mnie, kiedy chce. Nienawidzę komputera!!! :glowawmur:
Zwierzur, to nie komputer Cię wylogowuje, tylko forum... :idontknow:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Miałam takiego prosiaka zębatego, więc się nie boję specjalnie, ale respekt - owszem, mieć trzeba :-)
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Post autor: zwierzur »

:think: Dlaczego forum mnie wylogowuje? Nie chce logować? Informuje o przekroczonej liczbie prób logowania? Ktoś wie? To frustrujące dosyć bywa...
Z dobrych wieści:
Nareszcie goi się ropień, którego Amiszek zdołał niepostrzeżenie wyhodować sobie na pyszczku pod okiem... Uff... Jeszcze w czwartek na kontrolę i koniec...
Hanys żywiuszczy, jak szczypiorek. Je, pije, śpi i tak w kółko. Główkę niemal prosto trzyma. Może mu to czyszczenie uszu pomogło trochę... :fingerscrossed: Oby na długo!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

zwierzur pisze::think: Dlaczego forum mnie wylogowuje? Nie chce logować? Informuje o przekroczonej liczbie prób logowania? Ktoś wie? To frustrujące dosyć bywa...
Też tak mam na komputerze. Na komórce nie, ale na kompie wystarczy, że przejdę z jednej kategorii postów na drugą i już jestem wylogowana :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Zwierzur, coś tam, że za dużo użytkowników już czy cóś... Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Asita pisze:Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
Warto spróbować, bo ja korzystałam z tego indeksu witryny z prawej strony.
Obrazek
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

Asita pisze:Zwierzur, coś tam, że za dużo użytkowników już czy cóś... Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
Ale ja tylko tak... Tak się nauczyłam i lecę schematem. Po prawej niczego nie szukam, a wywala mnie, np. jak chcę wysłać post... :computer: Nie lubię ustrojstwa, nie znam się... :angry: Irytujący, acz pożyteczny wynalazek..., niech go... :nie_powiem: Ech...
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Zwierzur, ja Cię doskonale rozumiem... Czasem przez kilka tygodni się nie loguję, tylko czytam wpisy, bo mnie trafia, jak mi to różowe wyskakuje i każe jakieś matematyczne obliczenia robić.. Sprawdza, czy do podstawówki chodziłam, czy co?
A, jeszcze słyszałam, że ponoć to od czasu rodo się porobiło.
Awatar użytkownika
zwierzur
Kontakt:

@Asita, już przed RODO wywalało. Co gorsza, nie mogę "się gościć", bo mam świnie na wydaniu... Ludzie listy piszą, odpowiadać muszę, wątki tymczasowe prowadzić... :ups:
Gryzelda użarła kolejnego gościa, do krwi... Pirania uszata! Dobrze, że trafiło na królikoluba... Akurat chwaliłam zwierza, że coraz mniej się rzuca na ludzi..., a ta zmora hops i dziab! :shock: Moment to był...
Prosiaki mi pozarastały, jak jaskiniowcy, bo na fryzur ogarnięcie trochę mi brakuje czasu, a nadchodzący tydzień zapowiada się, niczym kielich, pełen po brzegi. Hanysek wciąż pełen werwy. Szamie z apetytem, żłopie jak smok i z lubością przesypia mnóstwo czasu. Amisz wygojony, już strupka nawet nie widać za bardzo. Ostatnio bardzo grzecznie siedział razem z Otoko i czekali zgodnie, aż posprzątam im klatkę. Może małolat dojrzał do łączenia i będę mogła zdjąć dzielącą chłopaków kratkę? Dziewuszki z upodobaniem pyszczą :argue: , a że jest ich spora gromadka, to rejwach robią przy tym niesłychany. Cioteczka Bushi to teraz babcia Bushi, bo obecnie jest najstarsza i chwilami już to po niej widać. Ale ten czas leci! Pamiętam ją malutką, wydaje się, że tak niedawno! Rojno u nas i gwarno, roboty huk, a doba często za krótka... :levitation: Ale nie narzekamy. :D
Awatar użytkownika
urszula1108
Kontakt:

Ja czuję się zawsze niepewnie w towarzystwie Twojej zołzy :redface:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”