Zwierzur, to nie komputer Cię wylogowuje, tylko forum...zwierzur pisze:Zżarło mi kolejny post! Podłe bydlę wylogowuje mnie, kiedy chce. Nienawidzę komputera!!!

Moderator: pastuszek
Zwierzur, to nie komputer Cię wylogowuje, tylko forum...zwierzur pisze:Zżarło mi kolejny post! Podłe bydlę wylogowuje mnie, kiedy chce. Nienawidzę komputera!!!
Też tak mam na komputerze. Na komórce nie, ale na kompie wystarczy, że przejdę z jednej kategorii postów na drugą i już jestem wylogowanazwierzur pisze:Dlaczego forum mnie wylogowuje? Nie chce logować? Informuje o przekroczonej liczbie prób logowania? Ktoś wie? To frustrujące dosyć bywa...
Warto spróbować, bo ja korzystałam z tego indeksu witryny z prawej strony.Asita pisze:Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...
Ale ja tylko tak... Tak się nauczyłam i lecę schematem. Po prawej niczego nie szukam, a wywala mnie, np. jak chcę wysłać post...Asita pisze:Zwierzur, coś tam, że za dużo użytkowników już czy cóś... Ponoć jak się skacze po wątkach przez indeks witryny ten z lewej górnej strony, to nie wylogowuje...