Izetka, Coco i Minutka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Izetka i Coco - czyli kudłata i uczesana świnkodziewczyn
Tylko ja Lidla bojkotuje trochę po tym jak mi mandat wlepili był remont i postawili parkomaty, zero info o tym, no i wychodzę ze sklepu a tam za szybą mandacik. Przez tydzień to wyjaśniałam.... Pójdę pieszo
Re: Izetka, Coco i Minutka- dwie kudłate i jedna uczesana
A to lidlowe wieśniaki! Ja do Lidla mam daleko, rzadko tam zawitam.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
A mi wybudowali Lidla po drugiej stronie ulicy W sumie ostatnio waga mi się popsuła, bo ktoś ją wyprał w zmywarce więc przydałaby mi się nowa
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Aż mi się zamarzyło znowu jakieś lokate cudo jak patrzę na twoje dziewczyny
U mnie w lidlu wagi nie ma, a właśnie się czaję na nową, bo ta co teraz mam się zaczyna już psuć
U mnie w lidlu wagi nie ma, a właśnie się czaję na nową, bo ta co teraz mam się zaczyna już psuć
Maleńka to nic innego tylko trzeba zacząć się rozglądać..a to naprawdę super sprawa!! Coco ma niesamowicie mięciutką te wełnę a przy tym jest super spokojna.. chociaż swoim wyglądem sprawia wrażenie, ze to ona tam rządzi.. ale jak to bywa tacy duzi bywają niesamowicie łagodni i to się tu doskonale sprawdziło.. Coco tez jest strachliwa i zamiera jeśli coś się dzieje.. to jej sposób na wroga typu klucze..
Dzisiaj Izetka "padła" jej do stóp.. oto dowód
a poza tym gdzie jest miejsce i atmosfera (typu zapachy) jak nie około zadka koleżanki..
Minutka oczywiście też była w tych zapachach ale gdy się zbliżyłam Ona od razu zdezerterowała no bo co się będzie ośmieszać??
Gdzie najbardziej smakuje sianko?? - oczywiście że na samym środku stogu!!i to wyciągane przez szparę w koszyku.. Hm tylko Izetka trzyma się zasad.. chociaż chwile wcześniej to Ona była na samym środku stosu sianka.. a potem sianko nadaje się tylko do.. utylizacji.. a takie pyszne od Pana Roberta.. i Tymotka i owies..
Oczywiście Minutka "musi"!! wszystko robić tak jak starsi no przecież to Jej idolki!! I wierzcie mi _One Jej na to pozwalają i teraz Coco papuguje Minutkę ale niestety Jej pyszczek się nie zmieści do tej szpary.. Hm..
Minutka pokazuje, ze ma wszystko w .. i najlepiej smakuje sianko podlane i obobczone w tym miejscu przez wcześniejszą bywalczynię..
no jak tu nadązyć za nimi? i jak ich nie kochać???
Dzisiaj Izetka "padła" jej do stóp.. oto dowód
a poza tym gdzie jest miejsce i atmosfera (typu zapachy) jak nie około zadka koleżanki..
Minutka oczywiście też była w tych zapachach ale gdy się zbliżyłam Ona od razu zdezerterowała no bo co się będzie ośmieszać??
Gdzie najbardziej smakuje sianko?? - oczywiście że na samym środku stogu!!i to wyciągane przez szparę w koszyku.. Hm tylko Izetka trzyma się zasad.. chociaż chwile wcześniej to Ona była na samym środku stosu sianka.. a potem sianko nadaje się tylko do.. utylizacji.. a takie pyszne od Pana Roberta.. i Tymotka i owies..
Oczywiście Minutka "musi"!! wszystko robić tak jak starsi no przecież to Jej idolki!! I wierzcie mi _One Jej na to pozwalają i teraz Coco papuguje Minutkę ale niestety Jej pyszczek się nie zmieści do tej szpary.. Hm..
Minutka pokazuje, ze ma wszystko w .. i najlepiej smakuje sianko podlane i obobczone w tym miejscu przez wcześniejszą bywalczynię..
no jak tu nadązyć za nimi? i jak ich nie kochać???
U mnie też w ten sposób jest siano wykorzystywane. A właściwie było bo teraz jest taki pasnik do którego żaden zadek się nie zmieści.
Ja jak szukałam wagi kuchennej w rozsądnej cenie to oczywiście nigdzie nie było a potem pojechałam do Polski do mamy i znalazłam w Biedronce
Ja jak szukałam wagi kuchennej w rozsądnej cenie to oczywiście nigdzie nie było a potem pojechałam do Polski do mamy i znalazłam w Biedronce
i za rozsądną cenę? czy zdążyłaś kupić??
Zdążyłam ale to było w lipcu. Kosztowała 24,99 czyli połowę tego co najtańsza jaką znalazłam w sklepie ze sprzętami
Siano to produkt świńskiego różnorodnego zastosowania
no własnie - chyba tak - tyle,że kasa (portfel) - o tym nie wie...katiusha pisze:Siano to produkt świńskiego różnorodnego zastosowania