Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Ryszard[*], Stefan, Jerzy, Franciszek, Lucjan i Antoni
Jakie cudne pyszczki , pewnie kalendarz ozdobią.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Cudowne masz, Lucjan z zezem jest fenomenalny. Robisz doskonałe zdjęcia, super chwytasz moment! Poważnie, zazdroszczę talentu a i na pewno aparatu, bo nie każdym sprzętem udaje się zrobić tak dobre jakościowo zdjęcia Pozdrawiam Ciebie i Twoje szczęśliwe stadko.
ps. To Ty robiłaś ziew-sesje? Poprosiłabym! Plakałam ze śmiechu jak oglądałam, rozsyłałam Twoj wątek znajomym i rodzinie na poprawę humoru
ps. To Ty robiłaś ziew-sesje? Poprosiłabym! Plakałam ze śmiechu jak oglądałam, rozsyłałam Twoj wątek znajomym i rodzinie na poprawę humoru
Tak, ziew sesja była moja Postaram się stworzyć nową "galerię ziewów" za jakiś czas A co do talentu i aparatu to niestety nie mam ani jednego ani drugiego - choć może kiedyś na aparat uzbieram, na razie musi wystarczyć stara małpka, ale dziękuję
Zagli - Antka? Jesteś jedyna Ta mała fajtłapa jak na razie była jedynie moim oczkiem w głowie
Zagli - Antka? Jesteś jedyna Ta mała fajtłapa jak na razie była jedynie moim oczkiem w głowie
Antek - tak!!! Przecież to Mrówcio kochany adopciak
Marto K, uwierz, to jest talent łapać TE chwile Wyjątkowe, niepowtarzalne. Zobacz, ja mam swoje świnki od maja, Fionkę mam od 1,5 tygodnia i nie mam ani jednego ziewającego zdjęcia chociaż moje rzadko przy mnie ziewają Ty je robisz flesz+makro? Czy jakie masz ustawienia?
Różnie je robię. Czasem na makro, czasem po prostu automat mam włączony, czasem jeszcze coś innego zależy czy po prostu chce zrobić zdjęcie fajnie leżącej śwince czy bawię się aparatem a świnia robi za modela.
Zagli Antek - Mrówek jest dumny, że ma swojego pierwszego fana w takim razie
Zagli Antek - Mrówek jest dumny, że ma swojego pierwszego fana w takim razie
Ja lubię twojego Stefana, przypomina mi Sylwka od Asiokryt. Fajne ma umaszczenie.