Re: ♥Zosia i Gaga♥

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: ♥Zosia i Gaga♥ Kluski podbijają jutuba

Post autor: Assia_B »

Ale śmiesznie stukają po panelach :D U mnie Pieszczoch też się rozruszał przy Alvinie tak, że czasem go nie poznaję :) Ale to dobrze, ruch im nie zaszkodzi :D
meiss

Post autor: meiss »

Stukają jak pieski, haha. Cieszę się, zę Zosia biega, wcześniej była taką leżącą kluską i podnosiła się w więksozści by coś zjeść. Na wybiegu też tylko wylegiwała się. Teraz ładnie po pokoju biegają.
Z kuwetki korzystają, ale nie zawsze od niej trafiają, wiec wszędzie indziej też pełno bobków i siurków jest.

Dzis obudziło mnie ćwierkanie Gagi :roll:
meiss

Wróciłam. Trochę się pourlopowaliśmy nad jeziorkiem. Fotek Kluskom narobiłam, teraz tylko znaleźć chęci by je gdzieś uploadować i powrzucać.
Gdy temperatura była znośna to świniaki lądowały na trawniku jako kosiarki, przy okazji nawoziły trawkę.
Moja kochana Słodzinka. Ona jest cudna, ma zawsze taki nieogar na pysiu xD
Obrazek

A tu Ekscelencja Klusencja ze swoim podwładnym od karmienia i miziania :D
Obrazek

Czasami je puszczałam bez zagrody, ale te skubane od razu chciały zwiedzać, znaczy Gaga pierwsza, Zosia za nią. Jak raz się schowały koło drzewa, to zrobiły wyleż na szyszkach i igliwiu, że im wygodnie było... Potem wrzucę zdjęcie.
W ogóle tak ślicznie kopytka wywalają, nawet Zosia! Zwłaszcza jak leżały z nami w łóżku.
Jakiegoś razu oglądaliśmy z lubym anime, a Gaga gdzieś pod kołdrą się szlajała, w końcu znalazła idealne miejsce do położenia się - moje stopy, grzała je jak mały piesek :love:

Miały też niespokojne chwile. Jednego dnia Zośka zaczęła strasznie burkać na Gagę, myślałam że może ruja. W nocy zaczęło się piekło, latała za Malutką po całej klatce, Gaga z przerażenia krzyczała, była gwałcona. Pierwszy raz takie coś się stało.
Jak zabrałam Zosię do łóżka (obok była klatka), to ciągle siedziała na krawędzi i patrzyła na Gagę, któa siedziała pod hamakiem, co dziwne ona też wyglądała. Po odłożeniu była tylko chwila spokoju, znowu ganianie do upadłego. Jak zmęczyły się to kładły się gdzie akurat stały i drzemały, by potem ponownie zacząć szaleć. Jedzenie też na chwile uspokajało gonitwy. Gdy wzięłam Gagę do łóżka, to Zośka czatowała przy kratkach. Byliśmy zmuszeniu rozdzielić je na jakiś czas. Luby trzymał Zośkę, a ja Gagę. Minimalne zbliżenie ich do siebie powodowało krzyk Gagi i turkanie Zośki. Już bałam się, że się pokłóciły na dobre, ale kilka godzin osobno jakoś załagodziło wszystko i od tego czasu jest spokój, żadnego gwałcenia i ganiania. Do teraz nie mam pojęcia co spowodowało takie zachowanie Zosi.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2018, 19:34 przez meiss, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

meiss pisze: ma zawsze taki nieogar na pysiu xD
Obrazek
No jaki nieogar? :lol: Ona doskonale ogarnia otoczenie niucha, gdzie jest żarełko :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
meiss

Na tym zdjęciu dobrze się zakamuflowała, ale ile razy na nią nie spojrzę to na jej pysiu widzę " nie wiem o co kaman dookoła, ale jakieś żarełko by się zdało" xD.
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Mi się wydaje, że cokolwiek by się działo dookoła, to sens życia świni to żarełko :laugh:
meiss

O zdecydowanie tak! Choćby świat się walił, miska musi być pełna :lol:
Te zdjęcie przedstawia to bardzo dobitnie. Nie ważne, że dookoła wala się papryka i marchewa, my chcemy botwinkę!
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Ryjki przesłodkie wyglądają po botwinkę :love: Tak sobie myślę, że chyba tylko super świeża trawa jest w stanie tak pochłonąć ich uwagę, że nie zauważą otoczenia :laugh:
Yvon

Post autor: Yvon »

Oj, meiss, dawno u Ciebie nie byłam, a tu tyle pięknych fotek :love: Cudowne są te Twoje panieneczki, ślicznotki wprost :love: A ja teraz zajmuję się łączeniem stadka i słabo mi to idzie, nic nie wychodzi, dziewczyny zadziorne, nie mają ochoty na dogadanie.
Pozdrawiam stadko!
meiss

Ech, jak mi się nie chce wrzucać zdjęć do uploadera, szkoda że nie można bezpośrednio z dysku, to pewnie by sprawiło, że byłabym tu częśćiej ;)

Zakamuflowana Malutka :love:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 paź 2018, 19:35 przez meiss, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”