Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE
Moderator: pastuszek
Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [ZDJĘCIA
Oj na zdjęcia sobie poczekamy- aviczka na urlopie od dziś!
No to miłego wypoczynku
Ja jutro nad ranem wyjeżdżam do Łeby, oby pogoda była! 

Wróciliśmy wczoraj popołudniu. Rysio przywitał nas z miną "Ratujcie ludzie! Marsjanie atakują!"
- jego zdziwienie było w pełni uzasadnione. Na urlop pojechaliśmy na motocyklu - zrobiliśmy prawie 6 tys. km w 2 tygodnie, więc weszliśmy do domu jak dwa osiołki juczne w kombinezonach motocyklowych i z ubłoconymi kuframi w rękach.
Ale jak już się umyliśmy i przebraliśmy po podróży to radosnym kolankowaniom nie było końca
W pierwszej chwili, gdy zobaczyłam Rysia to myślałam, że go ciocia utuczyła
, ale nie miałam racji. Prosiaczek waży tyle samo, ale mam wrażenie, że zmężniał.
Dziś z kolei rozstawiła prośkom wybieg. Trochę po nim pokicali, a teraz zarządzili wielki WYLEŻ
Wszyscy są szczęśliwi - my mieliśmy super wyjazd, a chłopcy świetną opiekę, są zrelaksowani i zadbani i nie zdziczeli (o co zawsze się trochę martwię, gdy wyjeżdżam).
Gumiśki się wylegują, a ja rozpakowuję bety, robię pranie i sprzątam. Wieczorem wrzucę fotki z dzisiejszego wyleżu

Ale jak już się umyliśmy i przebraliśmy po podróży to radosnym kolankowaniom nie było końca

W pierwszej chwili, gdy zobaczyłam Rysia to myślałam, że go ciocia utuczyła

Dziś z kolei rozstawiła prośkom wybieg. Trochę po nim pokicali, a teraz zarządzili wielki WYLEŻ

Wszyscy są szczęśliwi - my mieliśmy super wyjazd, a chłopcy świetną opiekę, są zrelaksowani i zadbani i nie zdziczeli (o co zawsze się trochę martwię, gdy wyjeżdżam).
Gumiśki się wylegują, a ja rozpakowuję bety, robię pranie i sprzątam. Wieczorem wrzucę fotki z dzisiejszego wyleżu

W rezultacie nie miałam już wczoraj czasu usiąść do kompa.
Ale dziś nadrabiam straty!
Oto świnie na wyleżu

Na tym uroczym obrazku Johnny lizał Rysiową stopę, niestety nie zdążyłam tego uchwycić.

Słodkie, imprezowe skopki Rysia

Johnny w wersji "pełny relaks"

"Trochę się oparłem"

A jak wrócili do domu to postanowili jeszcze trochę poleżeć - a co!

A po tym całym, męczącym dniu dostali zasłużoną marchewkę.

A pamiętacie, że przed moim urlopem chłopcy zaczęli wchodzić na tunel? Oto co zastałam po powrocie:

A najlepsze jest to, że jeszcze czasem przez ten tunel przechodzą
Ale dziś nadrabiam straty!
Oto świnie na wyleżu

Na tym uroczym obrazku Johnny lizał Rysiową stopę, niestety nie zdążyłam tego uchwycić.
Słodkie, imprezowe skopki Rysia

Johnny w wersji "pełny relaks"
"Trochę się oparłem"

A jak wrócili do domu to postanowili jeszcze trochę poleżeć - a co!
A po tym całym, męczącym dniu dostali zasłużoną marchewkę.
A pamiętacie, że przed moim urlopem chłopcy zaczęli wchodzić na tunel? Oto co zastałam po powrocie:
A najlepsze jest to, że jeszcze czasem przez ten tunel przechodzą

Rysio

No właśnie sama byłam w szoku jak się w tą dziurę wciskali, ale przeszli - obaj! 

Zakończenie konkursu kalendarzowego zbliża się wielkimi krokami, a więc z racji chwili wolnego czasu zarządziłam dzisiaj sesję zdjęciową.
Nie ujawniam na razie moich typów kalendarzowych
Ale prezentuję kilka śmiesznych ujęć, które podczas tej sesji powstały.
Na początku Rysio nie był przekonany czy chce się prezentować przed aparatem.
"Johnny... ratuj! znów to straszne oko!"

Ale Johnny już zna się z obiektywem i jest nieustraszony.
"Gdzie mnie do domu z butami, wstrętne paparazzi!"

Gdy przeniosłam chłopców na specjalnie przygotowany kocyk nastąpiła ogólna konfuzja - Rysio chował się za Johnnym, a ten próbował zobaczyć co jest wewnątrz obiektywu

Ale za chwilę chłopcy otrzymali rekwizyty w postaci buraka i ogórka i wtedy okazało się, że już nic im nie przeszkadza
Rysio przyjął pozę chrupiącej wiewiórki

natomiast Johnnisław jadł swoją tradycyjną metodą "odkurzacza"

"Odkurzanie" jest bardzo skuteczną metodą jedzenia - dzięki niej można dotrzeć nawet w najtrudniej dostępne zakamarki i nie zostaje ani "okruszek"

Po jedzeniu Rysio uznał, że nie przystoi taki brudny chodzić i postanowił się umyć

Zdjęć w sumie zrobiłam 150. Teraz muszę wybrać najlepsze ujęcia do konkursu. Ale nie wykluczone, że jak będzie ładne słońce to machniemy jeszcze jedną sesję w sobotę, a co!
Nie ujawniam na razie moich typów kalendarzowych

Na początku Rysio nie był przekonany czy chce się prezentować przed aparatem.
"Johnny... ratuj! znów to straszne oko!"
Ale Johnny już zna się z obiektywem i jest nieustraszony.
"Gdzie mnie do domu z butami, wstrętne paparazzi!"
Gdy przeniosłam chłopców na specjalnie przygotowany kocyk nastąpiła ogólna konfuzja - Rysio chował się za Johnnym, a ten próbował zobaczyć co jest wewnątrz obiektywu

Ale za chwilę chłopcy otrzymali rekwizyty w postaci buraka i ogórka i wtedy okazało się, że już nic im nie przeszkadza

Rysio przyjął pozę chrupiącej wiewiórki
natomiast Johnnisław jadł swoją tradycyjną metodą "odkurzacza"
"Odkurzanie" jest bardzo skuteczną metodą jedzenia - dzięki niej można dotrzeć nawet w najtrudniej dostępne zakamarki i nie zostaje ani "okruszek"
Po jedzeniu Rysio uznał, że nie przystoi taki brudny chodzić i postanowił się umyć

Zdjęć w sumie zrobiłam 150. Teraz muszę wybrać najlepsze ujęcia do konkursu. Ale nie wykluczone, że jak będzie ładne słońce to machniemy jeszcze jedną sesję w sobotę, a co!

Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [NEW FOT
Rysio- masz być w kalendarzu! Inaczej nie kupię!
Aviczka- ja poważnie nie mogę odżałować! Rysiulek najukochańszy!
Takie świnie to rzadkość- oj, udało Ci się trafić diament wśród kamieni(
)!

Aviczka- ja poważnie nie mogę odżałować! Rysiulek najukochańszy!

Takie świnie to rzadkość- oj, udało Ci się trafić diament wśród kamieni(

Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [NEW FOT
Wiem, Rysio jest cudowny
Kocham bardzo obu moich prosiaków. Rysio już na dobre jest częścią naszej rodziny
Niemniej przykro mi, że tak bardzo za nim tęsknisz
Chyba jedyne co mogę na tym etapie zrobić to zapewnić Cię, że otaczam Rysia i Johnnego najlepszą opieką jaką tylko potrafię, obu bardzo kocham i spędzam z nimi dużo czasu.
Swoją drogą Rysio ma takie słodkie minki, że musi znaleźć się w kalendarzu

Niemniej przykro mi, że tak bardzo za nim tęsknisz

Chyba jedyne co mogę na tym etapie zrobić to zapewnić Cię, że otaczam Rysia i Johnnego najlepszą opieką jaką tylko potrafię, obu bardzo kocham i spędzam z nimi dużo czasu.

Swoją drogą Rysio ma takie słodkie minki, że musi znaleźć się w kalendarzu