Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

maleńka

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: maleńka »

Alvin jaki uśmiechnięty na zdjęciu z tobą :love: Mój tż się raczej nie zgodzi na taką sesję ślubną a szkoda :?
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Jacy oni przystojni w tych muchach :love:
Wspaniałe zdjęcia :102:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Nie wiem czy oni zadowoleni :D Ale ja tak, zawsze będą z nami na pamiątkowym zdjeciu :)

U nas w bloku jest jakiś problem z ogrzewaniem i w całych Katowicach sezon grzewczy już się zaczął, a u nas mróz... Śpimy pod dwoma kołdrami, a chłopcy siedzą skuleni w kącie klatki. Dzisiaj siedzieli trochę na łóżku, to w pościeli cieplej.
Dzwoniłam do administracji i mają to zweryfikowac. Pani oczywiscie powiedziała, że znów jest cieplej i na chwilę przestali grzac :/ Eh... Mam nadzieje, że niedługo będzie u nas ciepło..
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

maleńka pisze:Mój tż się raczej nie zgodzi na taką sesję ślubną a szkoda :?
pokaż zdjęcia Assi i wymięknie ;)

zdjęcia z chłopakami super :love:

u nas na szczęście budynek trzyma ciepło.. męcz administrację, powiedz, że dzieci w nocy marzną :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Alex

Post autor: Alex »

U nas juz od tygodnia grzeja :mrgreen: a zdjecia boskie :buzki:
Assia_B

Oczywiście, że męczyłam i od weekendu grzeją :102: W końcu swineczkom cieplej i nam też :-)
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

U nas jeszcze nie grzeją. Na szczęście jeszcze nie ma takiej potrzeby, ale jak w tym tygodniu temperatura tak mocno spadnie to pewnie uruchomią maszynę ;)
Assia_B

U nas było już zimno... Nawet TZ, któremu zazwyczaj ciepło to przyznał... Na szczęście już wszystko działa :-)

Dostaliśmy zdjęcia w wersji papierowej :-) Trzeba kupić ramkę i postawić rodzinne zdjęcie :love:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Asiu a macie ocieplony blok?

Zazdroszczę, że macie fotki. Myśmy plener meli w maju i sobie czekamy, upominałam się mailowo ale fotograf milczy, ekstra :?
Assia_B

Myślę, że większym problemem są nieszczelne okna... Firma, która je wprawiała nienajlepiej to zrobiła i teraz wieje... Próbowaliśmy to uszczelnić ale średnio się dało. A blok też jest słabo ocieplony :-(
Czekam na moment aż znajdziemy swoje gniazdko :-) Tu nie będę robić okien, bo to nie moje mieszkanie...

Walczcie o zdjęcia!!! Zdzwońcie, piszcie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”