Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Opowieści Świńskiej Treści - profeszynal filmiki

Post autor: Dropsio »

Elegancko sobie radzicie, jestem pod wrażeniem :) Na filmiku to wygląda (jak dla mnie) całkiem nieźle, ale na żywo... nie wiem czy dałabym radę :P Dzielna Ty i dzielna Bunia :buzki:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Dziękuję :102:

porcello, stoliczek nie bardzo bo u nas narowista świnia + stoliczek = trup. U nas musi być na miękkim i możliwie blisko gruntu.

Trochę bez sensu to czyszczenie bo ja czyszczę a świnia dla odwrócenia uwagi coś sobie szamie i znowu oczodół brązowy albo zielony :idontknow: Więc tego żarcia nie bardzo się da wydłubać. Ale wygrzebałam kawałki białej glutowatej tkanki. Dwa razy dziennie wysysam patyczkami pojemniczek soli fizjologicznej z gentamycyną. Potem solcoseryl.

Świnia dzisiaj jest okropna, nie chce współpracować, nie chce za bardzo jeść ze strzykawki (a dostaje immunoglukan i probiotyk więc chociaż to powinna), drze się i ucieka. Jeszcze bobotic jej daję bo brzuszek wzdęty. Boby ma mocno śmierdzące, tak bardziej jak psim :think:

Jutro wstawię mega długi filmik dla wytrwałych (7 min) to zobaczycie jak z nią walczę, dość brutalnie to wygląda ale niegroźnie było.
Dropsio

Z niecierpliwością oczekuję na filmik! :102:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Dobra, to caviarnia ma pierwszeństwo w takim razie :102:

Temu kto dotrwa do końca oddam moje medale warzywne :102:

https://www.youtube.com/watch?v=-46vVoeMlFY
lubię

Post autor: lubię »

No ładnie... YT często mnie zaskakuje swoimi propozycjami na stronie głównej, ale jak doda Twoje dokumenty, to będzie mieszanka zaprawdę równie eklektyczna, co szatańska... :shock:
loriain

Post autor: loriain »

Dzielny Buniak mimo że trochę marudny. Dotrwałam do końca, Duży mi przez ramię zaglądał i się rozczulił zasmucił nad biednym prosięciem.
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

lubię :rotfl:

loriain Nie ma rozczulania, bo wyjdzie że to ja taka okrutna jestem i biedną świnię dręczę :102:

Mnie najbardziej śmieszy jak ona nie przerywa konsumpcji mimo nadciągającej zguby...
Dropsio

Po obejrzeniu wcześniejszych trailerów spodziewałam się czegoś niesamowitego. Nie zawiodłam się. Pełnometrażowy film wciska widza w fotel, produkcja trzyma w napięciu do samego końca. Niebanalne dialogi, wspaniała gra aktorska... Polecam z całego serca. :102:
Na trochę poważniej - Buniak rozwala mnie na łopatki swoją żarłocznością. Co z tego że grzebią mi w oku, trawę trza zjeść i już :lol:
Medali za obejrzenie do końca nie chcę - Wam należą się bardziej ;) Ty sobie przez chwilę dumnie ponoś, a Bunia później je pożre :szczerbaty:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Jaka recenzja... Zawstydziłam się :mrgreen:
paprykarz

Re: Opowieści Świńskiej Treści - pełnometrażówka s.384

Post autor: paprykarz »

Świński Oskar za główną rolę damską - Bunia
Obrazek