potwory i spółka! - pięcioświń
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Potwory i spółka
A oni nie mają jakiegoś odpowiednika dla świnek? Pogooglałam po niemiecku trochę i wyskoczyło mi, że mają bephar i chyba ludzie Alterrą rosmanową myją bo w grafice wyskakuje. Jakieś forum mi też wyskoczyło, ale tam już nic nie rozumiem... za mało obrazków 

Beaphar mam
z tym Nizoralem to mi chodzi o kąpiel leczniczą, antygrzybicza. Dla Elmo tak na koniec kuracji a reszta śmierdząca i tak trzeba umyć, to profilaktycznie tez się załapia.
A Rossmana u mnie nie ma w okolicy, nie ten Land musze do niego jechać 20 km

A Rossmana u mnie nie ma w okolicy, nie ten Land musze do niego jechać 20 km

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 18:44 przez loriain, łącznie zmieniany 1 raz.
http://diebrain.de/I-index.html <--- Zobacz czy tu coś nie pisze, kiedyś z tego co pamiętam było coś o szamponach i o kąpaniu ogólnie, ale teraz jakoś nie mogę tego znaleźć. Umiało się kiedyś niemiecki dobrze ale się zapomniało i z co drugiego słowa ciężko mi coś rozczytać 

Mam gdzieś więcej takich stron, bo kiedyś całymi dniami oglądałam te niemieckie strony i ich klatki
Ale bym musiała poszukać gdzieś w czeluściach komputera 

Jak Ci się kiedyś będzie chciało to z przyjemnością poczytam
jakby co to wyślij PW
O klatki mają tu bajeranckie

O klatki mają tu bajeranckie

Pewnie, wrzucę może jutro jak znajdę chwilę
Jak miałam przerwę w posiadaniu świnek to całymi dniami siedziałam na takich stronach żeby stworzyć jakąś super klatkę dla kolejnych 

Ja miałam przerwę prawie 4 lata... musze wygrzebac gdzieś zdjęcie moich poprzednich bobow
i tez planowałam i chociaż kupiłam normalną 120 to po miesiącu zbudowaliśmy własny projekt
który jeszcze będzie rozbudowywany 

O też jestem ciekawa jak to wygląda. My co prawda musimy się trzymać w naszej klatce, ale może podpatrzę coś fajnego
Ja przerwę w prośkach miałam 12 lat i się bardzo cieszę, że znów mam takie małe kuleczki w domu

Miałam strasznie zakręcony piątek. Zaczęło się od tego że zaspalam
więc planowane zakupy musiałam przełożyć na popołudnie. Biegiem do pracy, po do sklepu po warzywa i do zoologa po pasnik i karmę. Wpadłam do domu, na rower i wyprawa za wioche po trawę dla potworów
Wróciłam a tu niespodzianka! Paczka stworzyszenia dotarła! Spodziewałam się jej w przyszłym tygodniu a tu poczta się popisała

Piękne norki z bazarku u Jagi, kalendarz i książeczka zdrowia dla Elmo
cud miód orzeszki!
A tu nasz nowy pasnik i Luna jako sługa świetlna

Jestem już po pierwszym sprzątaniu codziennym vetbeda, jak narazie rewelacja! Bobki super się zmiotka zbiera, zwirek od spodu nie przywiera i co najważniejsze mają nadal sucho pod pupami

Wróciłam a tu niespodzianka! Paczka stworzyszenia dotarła! Spodziewałam się jej w przyszłym tygodniu a tu poczta się popisała

Piękne norki z bazarku u Jagi, kalendarz i książeczka zdrowia dla Elmo

A tu nasz nowy pasnik i Luna jako sługa świetlna

Jestem już po pierwszym sprzątaniu codziennym vetbeda, jak narazie rewelacja! Bobki super się zmiotka zbiera, zwirek od spodu nie przywiera i co najważniejsze mają nadal sucho pod pupami