Widać, że Szkatuła nie wie gdzie ma leżeć

Moderator: pastuszek
Właśnie! Chcemy zdjęcia nowego wystrojumartuś pisze: Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
No oczywiście!martuś pisze: Mańkowi też spodobał się garaż?
UmarłamDzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia>
odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat
![]()
Ja teżAnn pisze:UmarłamDzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia>
odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat
![]()
![]()
TŻci to nas potrafią docenićdortezka pisze:I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent"![]()
Nieee, bo buty kleiłam wczoraj, a aparat chciałam dzisiaj użyćAnn pisze:A aparat nie przykleił Ci się do palca?
On nie jest niezadowolony tylko wyrwany ze snudortezka pisze: Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż..też bym na jego miejscu się pchała na jej legowiska