Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Ann

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Ann »

Ale super ten garaż :D przy tych świnkach można zbankrutować, co wchodzę i widzę, że macie doś fajnego, to też chcę to mieć :lol:
Widać, że Szkatuła nie wie gdzie ma leżeć :szczerbaty:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkatuła zrobiła sobie poduszkę z nowego tunelu :szczerbaty: Wszystko musiała zobaczyć jak jakiś inspektor :lol:
Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
Mańkowi też spodobał się garaż?
Obrazek
Ann

martuś pisze: Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
Właśnie! Chcemy zdjęcia nowego wystroju :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze: Mańkowi też spodobał się garaż?
No oczywiście!
Obrazek

Obrazek

A tu całość jego królestwa :szczerbaty:
Obrazek

Klatka urządzona!! :tired: Wyszło nie chwaląc się... DOSKONALE!! Obrazek
Szkatuła bardzo zadowolona, ona uwielbia skakać, więc w sumie rampa jest nawet niepotrzebna :laugh: Skacze jak opętana! Jednym susem pokonuje tunel, jakoś nie wymyśliła, że może on służyć do leżenia :rotfl:

Tak wygląda nowo urządzona klatka :szczerbaty: Proszę zwrócić uwagę na półki! Po prostu domowej roboty "ferplasty" :laugh:
"Trust me I'm an engineer" Obrazek
Obrazek

Pierwsze zwiedzanie:
Obrazek

*Tej rampy, po której wychodzi/wchodzi do klatki nie ma cały czas, zakładam ją kiedy ma otwartą klatkę.

Obrazek

Obrazek

Nie kupiłam jeszcze nowej maty, jakoś nie mogę dotrzeć do sklepu :lol: więc na dole trociny zasłania brązowe legowisko i norka (również od elki_w :ok: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Garażu chyba już nic nie przebije!! Nawet ogóra potrafi zrzucić na dół byle go skonsumować w garażu :laugh: :laugh:

Podejrzewam, że nowy wystrój wytrzyma tylko jakiś czas, ponieważ Szkatuła zniszczy ten wiszący tunel swoją masą :rotfl:
Kiedy nowa nim przechodzi, a raczej przebiega to strasznie się wyciąga...oczywiście w dół...ja wiem, wiem grawitacja robi swoje :rotfl: Ale na to też już mam pomysł. Kiedy już nie będzie mógł wisieć to zamiast tych dwóch półek dam jedną długą wzdłuż (jak było za "czasów Chelsea") i tunel będzie po prostu leżał.
Niestety mam też smutną wiadomość dla fanów Szkatuły...to były na ten czas ostatnie zdjęcia, ponieważ posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia :lol: > :ups: odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat :ups: , więc kolejna sesja dopiero za ok 2 tygodnie kiedy otrzymam nowy fon.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ann

Ale świetnie urządziłaś klatkę ! :o Co się dziwić, że Szkatuła non stop podskakuje, jak w takich luksusach mieszka :D
Dzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia :lol: > :ups: odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat :ups:
Umarłam :laugh: :rotfl:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ann pisze:
Dzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia :lol: > :ups: odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat :ups:
Umarłam :laugh: :rotfl:
Ja też :lol: dzisiaj jak próbowałam włączyć aparat :rotfl: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Ann

A aparat nie przykleił Ci się do palca? :laugh:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

też zeszłam to czytając.. :laugh: :rotfl:
I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent" :szczerbaty:

Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż.. :neener: też bym na jego miejscu się pchała na jej legowiska :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

dortezka pisze:I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent" :szczerbaty:
TŻci to nas potrafią docenić :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ann pisze:A aparat nie przykleił Ci się do palca? :laugh:
Nieee, bo buty kleiłam wczoraj, a aparat chciałam dzisiaj użyć :lol:
dortezka pisze: Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż.. :neener: też bym na jego miejscu się pchała na jej legowiska :102:
On nie jest niezadowolony tylko wyrwany ze snu :laugh: błysnęłam mu lampą w oczy :roll:
Maniek wyznaje zasadę, że nie ważne gdzie ważne żeby najdalej od Szkatuły, bo to ona mu wszystko zabiera :laugh: :laugh:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”