Widać, że Szkatuła nie wie gdzie ma leżeć
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Ann

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Ale super ten garaż  
 przy tych świnkach można zbankrutować, co wchodzę i widzę, że macie doś fajnego, to też chcę to mieć  

- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

Szkatuła zrobiła sobie poduszkę z nowego tunelu 
 Wszystko musiała zobaczyć jak jakiś inspektor 

Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
Mańkowi też spodobał się garaż?

Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
Mańkowi też spodobał się garaż?
- 

Ann

Właśnie! Chcemy zdjęcia nowego wystrojumartuś pisze: Jak tam urządzanie klatki? Może jakieś foto po zmianie umeblowania?
- Dzima
 - Miejscowość: Rogoźno
 - Kontakt:

No oczywiście!martuś pisze: Mańkowi też spodobał się garaż?

A tu całość jego królestwa

Klatka urządzona!!

Szkatuła bardzo zadowolona, ona uwielbia skakać, więc w sumie rampa jest nawet niepotrzebna
Tak wygląda nowo urządzona klatka
"Trust me I'm an engineer"

Pierwsze zwiedzanie:

*Tej rampy, po której wychodzi/wchodzi do klatki nie ma cały czas, zakładam ją kiedy ma otwartą klatkę.

Nie kupiłam jeszcze nowej maty, jakoś nie mogę dotrzeć do sklepu

Garażu chyba już nic nie przebije!! Nawet ogóra potrafi zrzucić na dół byle go skonsumować w garażu
Podejrzewam, że nowy wystrój wytrzyma tylko jakiś czas, ponieważ Szkatuła zniszczy ten wiszący tunel swoją masą
Kiedy nowa nim przechodzi, a raczej przebiega to strasznie się wyciąga...oczywiście w dół...ja wiem, wiem grawitacja robi swoje
Niestety mam też smutną wiadomość dla fanów Szkatuły...to były na ten czas ostatnie zdjęcia, ponieważ posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia
Pyrka
Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- 

Ann

Ale świetnie urządziłaś klatkę !  
 Co się dziwić, że Szkatuła non stop podskakuje, jak w takich luksusach mieszka  

UmarłamDzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia>
odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat
![]()
- Dzima
 - Kontakt:

Ja teżAnn pisze:UmarłamDzima pisze:posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia>
odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat
![]()
![]()
Pyrka
Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- dortezka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

też zeszłam to czytając.. 

I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent"

Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż..
 też bym na jego miejscu się pchała na jej legowiska 

I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent"
Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż..
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- 

Ann

TŻci to nas potrafią docenićdortezka pisze:I niech mi TŻ nie mówi już więcej, że to ja powinnam pójść z moim talentem psucia wszystkiego "nie chcący" do "mam talent"![]()
- Dzima
 - Kontakt:

Nieee, bo buty kleiłam wczoraj, a aparat chciałam dzisiaj użyćAnn pisze:A aparat nie przykleił Ci się do palca?
On nie jest niezadowolony tylko wyrwany ze snudortezka pisze: Ale wiesz co, ja już się nie dziwię Mańkowi, że on taki nie zadowolony na fotach.. Szkatuła taką willę ma, a on krzesło i garaż..też bym na jego miejscu się pchała na jej legowiska
Maniek wyznaje zasadę, że nie ważne gdzie ważne żeby najdalej od Szkatuły, bo to ona mu wszystko zabiera
Pyrka
Za TM

Za TM