Wszystkiego naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, super fotek zwierzyny, połączonych i zgodnych chłopców i spełnienia marzeń życzę ja wraz z prosinami (Pipki każą przekazać urodzinowe całuski
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Wczoraj świętował Dropsio.. dziś Pani Dropsiowa
Wszystkiego naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, super fotek zwierzyny, połączonych i zgodnych chłopców i spełnienia marzeń życzę ja wraz z prosinami (Pipki każą przekazać urodzinowe całuski
)

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
lubię
Dropsio
100 lat ze świniami - w jednej zagrodzie. W zdrowiu i spokoju. W lesie
A już w tym roku: znalezienia watahy, obfocenia wąsatek, nurogęsi i zimorodków z młodymi, gągołów, pluszczy, jemiołuszek w zimowym ogrodzie, zderzenia z łosiem i wielu innych konsekwencji wymarzonych wypraw

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To Dropsio świętuje z moją Nalą
Bo ona też wczoraj obchodziła rocznicę tylko, że piątą:)
Dropsiku wszystkiego najświńszego
Najważniejsze żeby miska zawsze była zapełniona dobrociami
Dropsiowa najlepszego! 100lat spędzonych ze świniami, spełnienia marzeń i duuużo zdrowia i cierpliwości (do świń
) 
Dropsiku wszystkiego najświńszego
Dropsiowa najlepszego! 100lat spędzonych ze świniami, spełnienia marzeń i duuużo zdrowia i cierpliwości (do świń
-
balbinkowo
Dropsikowa wszystkiego naj... naj... !!! Zgodnych świń w stadzie, udanych polowań z aparatem i spełnienia wszystkich marzeń!!!

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Dropsikowa wszystkiego naj na urodzinki ( jaka piękna liczba
) i dla Dropsia najsmaczniejszego i najzieleńszego!

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ojoj!
To panowie pewnie piękny tort bobkowy przygotowali
z polewą
Wszystkiego naj!!!
Wszystkiego naj!!!
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Dropsio
Bardzo dziękuję za życzenia!
Lubię - tak czytam Twoje życzenia... I się zastanawiam, co tam robią pluszcze. Byłam przekonana że to bardzo pospolite ptaszki. Szukam w internecie a tu zonk! Niby szacowana liczebność do około 900 par. A nad Bobrem pełno ich
Mam gdzieś fotki, jak odkopię to wrzucę.
Obiecany trop. Bucior ma 28 cm w całości. Tutaj trochę perspektywa zła, bo robiłam w biegu (goniły nas owce, jakkolwiek głupio to brzmi), ale coś tam widać. Na fotce wygląda, jakby sięgał mi do kostki. Mierzyłam. 22cm

Modraszka

I ogródkowy jaszczur

Lubię - tak czytam Twoje życzenia... I się zastanawiam, co tam robią pluszcze. Byłam przekonana że to bardzo pospolite ptaszki. Szukam w internecie a tu zonk! Niby szacowana liczebność do około 900 par. A nad Bobrem pełno ich
Obiecany trop. Bucior ma 28 cm w całości. Tutaj trochę perspektywa zła, bo robiłam w biegu (goniły nas owce, jakkolwiek głupio to brzmi), ale coś tam widać. Na fotce wygląda, jakby sięgał mi do kostki. Mierzyłam. 22cm
Modraszka
I ogródkowy jaszczur
-
lubię
W takim razie tylkołoś
W twardym gruncie tylkołosie i dziki zostawiają odcisk iglic czy jak to tam fachowo się zwie. No a dzik z kopytem 20 cm to ja dziękuję...
Tylko łazić i 
Ile razy mam Ci babo powtarzać, że mieszkasz w naprawdę fajnym miejscu?Dropsio pisze:Lubię - tak czytam Twoje życzenia... I się zastanawiam, co tam robią pluszcze. Byłam przekonana że to bardzo pospolite ptaszki. Szukam w internecie a tu zonk! Niby szacowana liczebność do około 900 par. A nad Bobrem pełno ichMam gdzieś fotki, jak odkopię to wrzucę.
-
Dropsio
O, takiego znalazłam

robione koło drogi przy moście - te tylko siedzą na kamieniach, ale pluszcze z głębi lasu obłędnie śpiewają
Tak w ogóle to w końcu uciułałam kilka groszy i zamówiłam obiektyw 300mm! W przyszły piątek powinien być (musiałam zamawiać z niemieckiego sklepu, bo w Pl niedostępny już...)
Jak do tej pory miałam 200, więc powiększenie dość słabe - z tego co policzyłam to z 300 będzie dwa razy większe w lepszej jakości, bo aktualna 200 jest marna, a 300 lepsza 
robione koło drogi przy moście - te tylko siedzą na kamieniach, ale pluszcze z głębi lasu obłędnie śpiewają
Tak w ogóle to w końcu uciułałam kilka groszy i zamówiłam obiektyw 300mm! W przyszły piątek powinien być (musiałam zamawiać z niemieckiego sklepu, bo w Pl niedostępny już...)