Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: dortezka »

Wczoraj świętował Dropsio.. dziś Pani Dropsiowa :szczerbaty:

Wszystkiego naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, super fotek zwierzyny, połączonych i zgodnych chłopców i spełnienia marzeń życzę ja wraz z prosinami (Pipki każą przekazać urodzinowe całuski :buzki: ) :prezent: :prezent: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
lubię

Post autor: lubię »

Dropsio :) 100 lat ze świniami - w jednej zagrodzie. W zdrowiu i spokoju. W lesie 8-) A już w tym roku: znalezienia watahy, obfocenia wąsatek, nurogęsi i zimorodków z młodymi, gągołów, pluszczy, jemiołuszek w zimowym ogrodzie, zderzenia z łosiem i wielu innych konsekwencji wymarzonych wypraw :buzki: :prezent:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

To Dropsio świętuje z moją Nalą :szczerbaty: Bo ona też wczoraj obchodziła rocznicę tylko, że piątą:)

Dropsiku wszystkiego najświńszego :buzki: Najważniejsze żeby miska zawsze była zapełniona dobrociami :102:

Dropsiowa najlepszego! 100lat spędzonych ze świniami, spełnienia marzeń i duuużo zdrowia i cierpliwości (do świń ;) ) :prezent:
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dropsikowa wszystkiego naj... naj... !!! Zgodnych świń w stadzie, udanych polowań z aparatem i spełnienia wszystkich marzeń!!! :prezent: :prezent: :prezent:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Dropsikowa wszystkiego naj na urodzinki ( jaka piękna liczba ;) ) i dla Dropsia najsmaczniejszego i najzieleńszego! :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ojoj! :prezent: To panowie pewnie piękny tort bobkowy przygotowali :lol: z polewą :nie_powiem: :laugh:
Wszystkiego naj!!! :D
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Spóźnione acz szczere sto lat i pomyślności wszelkiej! Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Bardzo dziękuję za życzenia! :buzki:
Lubię - tak czytam Twoje życzenia... I się zastanawiam, co tam robią pluszcze. Byłam przekonana że to bardzo pospolite ptaszki. Szukam w internecie a tu zonk! Niby szacowana liczebność do około 900 par. A nad Bobrem pełno ich :lol: Mam gdzieś fotki, jak odkopię to wrzucę.
Obiecany trop. Bucior ma 28 cm w całości. Tutaj trochę perspektywa zła, bo robiłam w biegu (goniły nas owce, jakkolwiek głupio to brzmi), ale coś tam widać. Na fotce wygląda, jakby sięgał mi do kostki. Mierzyłam. 22cm :P
Obrazek

Modraszka
Obrazek

I ogródkowy jaszczur
Obrazek

Obrazek
lubię

Post autor: lubię »

W takim razie tylkołoś :P W twardym gruncie tylkołosie i dziki zostawiają odcisk iglic czy jak to tam fachowo się zwie. No a dzik z kopytem 20 cm to ja dziękuję... :o
Dropsio pisze:Lubię - tak czytam Twoje życzenia... I się zastanawiam, co tam robią pluszcze. Byłam przekonana że to bardzo pospolite ptaszki. Szukam w internecie a tu zonk! Niby szacowana liczebność do około 900 par. A nad Bobrem pełno ich :lol: Mam gdzieś fotki, jak odkopię to wrzucę.
Ile razy mam Ci babo powtarzać, że mieszkasz w naprawdę fajnym miejscu? :levitation: Tylko łazić i :photo:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

O, takiego znalazłam
Obrazek
robione koło drogi przy moście - te tylko siedzą na kamieniach, ale pluszcze z głębi lasu obłędnie śpiewają :love:

Tak w ogóle to w końcu uciułałam kilka groszy i zamówiłam obiektyw 300mm! W przyszły piątek powinien być (musiałam zamawiać z niemieckiego sklepu, bo w Pl niedostępny już...) :yahoo: Jak do tej pory miałam 200, więc powiększenie dość słabe - z tego co policzyłam to z 300 będzie dwa razy większe w lepszej jakości, bo aktualna 200 jest marna, a 300 lepsza :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”