Lilith88 pisze:Ale mają extra wyżerkę Ja nigdy nic nie wygrałam ale muszę namówić moich chłopaków do konkursów, może będą mieli więcej szczęścia
Teddy ma biały brzuszek
Spróbuj ich namówić, może też coś wygrają
Assia_B pisze:Gwiazdor Gratulacje! Nagroda chyba się spodobała
Oj tak, chłopaki biegali w kółko obok paczek z jedzonkiem i popcorningowali jak szaleni
Kropcia pisze:Chcęęę ich miiiiiziaaaać @_@ (psychofanka xD) a tak na poważnie to cudni. Ślinię się do monitora
Szejron pisze:O kurczę, jaka wyżerka... Ciekawe czy coś zostało?
PS No i znowu utwierdzam się w przekonaniu, że Teddy i Kapsel to bliźniaki!
Jeszcze zostało Ale znika w zastraszającym tempie...
Asita pisze:Ale Teddy jest słodziutki
Dzięki!
Żeby dobroci nie było zbyt mało, wczoraj dotarła do nas paczka z Hipcia. Na początku chłopaki dostawali tylko Cavię Complete, ale odkąd zaczęłam ją mieszać z Cavią Nature, chłopaki pokochali tę ostatnią. No i kilka dni temu skończyła się próbna paczka. Chłopaki byli zdruzgotani: "Jak to nie ma ich ukochanego jedzonka?". Wyobraźcie sobie, jakie szaleństwo było jak wczoraj w misce wyczuli Nature! Complete leciała na matę w klatce, a chłopaki pożerali wręcz Nature. Prócz tego dostali karmę warzywno- ziołową całe 600 g, kolejny zapas CC, Owocowe pole od JR Farm, gryzaki warzywne od Herbal Petsa i nawet się nimi zainteresowali, co nigdy dotąd się nie zdarzyło przy gryzakach. No i na koniec piłeczkę z dzwoneczkiem. Ale to było śmieszne, jak podeszli ją obejrzeć, a ona zadzwoniła. W jednej chwili jeden był w jednym końcu pokoju, a drugi w drugim
Poza tym muszę wam powiedzieć, że Teddy ma kosmetyczne zapędy. Przy każdym spacerze zagląda do mojego kufra kosmetycznego i bardzo dokładnie ogląda rzeczy, które tam leżą