Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Szejron

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Szejron »

O kurczę, jaka wyżerka... Ciekawe czy coś zostało? ;)
PS No i znowu utwierdzam się w przekonaniu, że Teddy i Kapsel to bliźniaki! :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ale Teddy jest słodziutki :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

Lilith88 pisze:Ale mają extra wyżerkę Ja nigdy nic nie wygrałam ale muszę namówić moich chłopaków do konkursów, może będą mieli więcej szczęścia

Teddy ma biały brzuszek
Spróbuj ich namówić, może też coś wygrają :D
Assia_B pisze:Gwiazdor Gratulacje! Nagroda chyba się spodobała
Oj tak, chłopaki biegali w kółko obok paczek z jedzonkiem i popcorningowali jak szaleni :D
Kropcia pisze:Chcęęę ich miiiiiziaaaać @_@ (psychofanka xD) a tak na poważnie to cudni. Ślinię się do monitora
:lol:
Szejron pisze:O kurczę, jaka wyżerka... Ciekawe czy coś zostało?
PS No i znowu utwierdzam się w przekonaniu, że Teddy i Kapsel to bliźniaki!
Jeszcze zostało Ale znika w zastraszającym tempie...
Asita pisze:Ale Teddy jest słodziutki
Dzięki!

Żeby dobroci nie było zbyt mało, wczoraj dotarła do nas paczka z Hipcia. Na początku chłopaki dostawali tylko Cavię Complete, ale odkąd zaczęłam ją mieszać z Cavią Nature, chłopaki pokochali tę ostatnią. No i kilka dni temu skończyła się próbna paczka. Chłopaki byli zdruzgotani: "Jak to nie ma ich ukochanego jedzonka?". Wyobraźcie sobie, jakie szaleństwo było jak wczoraj w misce wyczuli Nature! Complete leciała na matę w klatce, a chłopaki pożerali wręcz Nature. Prócz tego dostali karmę warzywno- ziołową całe 600 g, kolejny zapas CC, Owocowe pole od JR Farm, gryzaki warzywne od Herbal Petsa i nawet się nimi zainteresowali, co nigdy dotąd się nie zdarzyło przy gryzakach. No i na koniec piłeczkę z dzwoneczkiem. Ale to było śmieszne, jak podeszli ją obejrzeć, a ona zadzwoniła. W jednej chwili jeden był w jednym końcu pokoju, a drugi w drugim :lol:
Poza tym muszę wam powiedzieć, że Teddy ma kosmetyczne zapędy. Przy każdym spacerze zagląda do mojego kufra kosmetycznego i bardzo dokładnie ogląda rzeczy, które tam leżą :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Prośki chojraki Obrazek
Kolejni wielbiciele CN - jak moje :lol:
Tylko żeby Teddy malować się nie zaczął.. Bo zostanie nową Świnitą Kiełbaską Obrazek :rotfl:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katiusha pisze: Tylko żeby Teddy malować się nie zaczął.. Bo zostanie nową Świnitą Kiełbaską Obrazek :rotfl:
o mało nie zeszłam :lol:

wygrana świetna! chyba też muszę zacząć brać udział w konkursach.. tzn nie ja, moje Pipeczki :szczerbaty:

a moje karmy po prostu jedzą.. bez szałów i wybrzydzania na szczęście.. chyba im się już w główkach poprzewracało bo one co karmienie mają wymiennie CC, CN, Brita, beaphar plus i parę innych :glowawmur:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Moi nie lubią całej CN więc dostają inną karmę z VL taką uzupełniającą w której są akurat te granulki z CN które zjadają :szczerbaty: Oczywiście też mieszam z CC tym bardziej, że to nie jest karma podstawowa.

A wasze świnki jedzą wszystko z CN?

Dorotezka jestem w szoku! Masz wszystkożerne świnie! Moje gardzą prawie każdą karmą, z granulatów wchodzi im tylko CC, CN wybiórczo i ewentualnie Brit.
katiusha

Post autor: katiusha »

Dorotezka - lucky U! :) Moje przebierają w CN, CC skubią mało entuzjastycznie, Bephar olany..Zamówiłam Britt..
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a tam a tam.. trovet i burgess im nie wchodzą.. :idontknow: :szczerbaty: i większość suszek..
jak nic.. poprzewracało się w łepetynkach :roll:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jak ja bym chciała żeby burgessa jedli! Nie powiem z oszczędności, bo 30 zł za 2 kg to jednak duża różnica! a to co zaoszczędzone mogłoby pójść na inne świńskie przyjemności, bo przecież, że nie na mnie, ja już zapomniałam, że coś sobie można kupić :? :lol:
Arya90

Post autor: Arya90 »

katiusha :lol:

Moi jedzą całą CN, ewentualnie czasem zostawią ten groch. ;) Teraz się zastanawiam nad przejściem całkowicie na CN i tak myślę nad zakupem tego opakowania 10 kg, bo to kosztuje 99 zł, czyli kurka wychodzi mi 9,9 za kilo, ale jak to przechować żeby nie straciło swoich wartości? Czy ktoś ma jakieś doświadczenie? Moi panowie jedzą mniej więcej 2 kg jedzenia na miesiąc, więc takie 10 kg by im starczyło aż na 5 msc! Czy to zachowa świeżość?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”