✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Lilith88 »

No i chyba mamy wszoły.. Ważyłam chłopaków i patrzę a Elmo ma pełno czarnych kropek na brzuszku tam gdzie biała sierść.. Aż mnie teraz wszystko swędzi :? Ale z tego co pamiętam to wszoły ludzi nie "atakują"? Dobrze, że przezornie dałam im polarowy domek a nie mostek drewniany, bo mam nowe i bym się wściekłą jakby trzeba było wyrzucać :P

No nic niezależnie od tego która weterynarz będzie w poniedziałek to ich zabieram, sama się porządzę i każę dać po zastrzyku i iwermektyny.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ehhh... Oby jak najszybciej pozbyli się kumpli z futerka :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Siedze na kanapie, na przeciwko mam Elvina i Elmo, maja kuwetę od klatki 70cm i zagrodę z C&C do okoła 2x2 kratki czyli 70x70cm w kuwecie pellet i na to sianko a poza nią podkłady i dry i zawieszony domek polarowy narożny ale się niby boją i siedzą ciągle schowani i co ja teraz patrzę? Mignęło mi coś przed oczami a tam Elvin na domek wskoczył i się wyłożył i się mi w oczy gapił beszczelnie :love: Oni się strasznie szybko aklimatyzują, niby tacy przestraszeni a jak się ich weźmie to się tulą, siedzą na widoku jak teraz i jedzą całkiem ładnie. Wszyscy piszą, że reszta z tych świń z interwencji przerażona ale te moje wcale jakieś strasznie bojaźliwe nie są, Gery z Taśkiem jako malce bardziej byli, laboranty też niby takie strachliwe i uciekają i u Izabellum od której je brałam (której bardzo dziękuję po raz enty za pomoc w transporcie i przechowanie chłopaków chwilkę :buzki: ) były w stanie tylko 10 minut wysiedzieć na kolanach a u mnie jak już się je weźmie i się uspokoją to by mogły siedzieć godzinami i się tulać :love: Wiewiórek też labo a się od pierwszego dnia domagał kontaktu z człowiekiem.

Ja nie wiem czy ja jakaś inna jestem? Może jakieś feromony specjalne wytwarzam :lol: Przecież nawet niedotykalska Fifcia Dorotezki się u mnie wyciągnęła na kolanach i łapy wywaliła :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Lilith88 pisze:Ja nie wiem czy ja jakaś inna jestem? Może jakieś feromony specjalne wytwarzam :lol:
Spytaj Brombę... przecież ćwierkała po Twojej wizycie ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Eee.. Ona to nie na mnie :D chyba że to chodzi o to że ja tak przesiąknięta świniami że inne świnie mnie za świnię biorą :nie_powiem: :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Wyczuwają, że jesteś dobra :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Tak :lol: Na pewno, skoro pachniesz świnkę, to biorą Cię za inną świnię, tylko dziwnie dla nich wyglądasz i są nieco skonfundowane :lol: :lol: dlatego potem ćwierkają :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Pewnie zastanawiają się, jakiej Lili jesteś rasy!
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ło matko... Nie dość, że Elvinek tak cudnie poczochrany to jeszcze taki fajny. Więcej nie wchodzę na wątek adopcyjny :lol: :love:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Jak dobrze, że maluchy trafiły do Ciebie, dzięki Twym zdolnością szybciej nauczą się, że człowiekom można ufać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”