Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: dortezka »

uuu.. gratulacje :jupi:

wymiziaj zwycięzcę! ogórek się należy ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Arya90

Post autor: Arya90 »

Dziękujemy :) Zwycięzca i kolega też, dostali ogórka, a teraz czekamy na paczkę z nagrodą.

Tymczasem dzisiejsze ważenie wskazało:

Rico: 719 gram
Teddy: 729 gram

Panowie pięknie rosną :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

O matko jaki Teddik faktycznie wielki :o Przegonił starszego kolegę! A skubany dopiero 3 miesiące skończył dwa dni temu! Wiesz, że nasze chłopaki to prawie rówieśnicy? Właśnie się zorientowałam :D Moje Foxiątko jest dwa dni młodsze.
Arya90

Lilith no jest baaardzo duży. Pupka mu się wylewa z klatki, gdy siedzi na pięterku :nie_powiem: Chyba ma szanse pobić wagę tatusia. A Rico mnie cieszy, że przybrał na wadze. Tak mi się ostatnio wydawało, bo też jak siedział to taka kuleczka. Ale widzę, że Rico jest dłuższy, a Tedik taki krótki i przez to wydaje się jeszcze grubszy.
No kojarzyłam, że Foxiątko jest mniej więcej w wieku Tadzia, choć szczerze, to jakby ich dwóch obok postawić, to Twój to byłby pewnie maluszek. Ile teraz waży?
Rico ważenie zniósł dzielnie i z godnością. Poczekał aż waga wskaże mi cyferki, a potem sobie wyskoczył i trochę obrażony poszedł do klatki. Tadek za to darł się w niebogłosy jakby go ze skóry obdzierali i nie wychodził z klatki przez 2 godziny, po czym posanowił się na wadze zemścić i zrzucił z niej miskę do ważenia, a nastepnie ją 3 razy ugryzł :laugh: Uznał, że waga dostała za swoje i hasa sobie już po pokoju.
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahaha jaki foch słodki :love:

Foxiątko waży około 600 gram teraz, powiem Ci, że jakoś mało przybiera ostatnio a cały czas przecież michy pełne i ciągle dosypuję, bo szybko wymiatają karmę, trawy ostatnio też dużo mieli i warzyw też dużo dostają, więc nie wiem o co chodzi :idontknow: Tak patrzę oni tyle samo ważyli jak się urodzili, 97 gram :lol:
Foggy

Post autor: Foggy »

Oj, teraz to już nie pogadasz! :lol: Gratulacje!! 8-)
Panowie idą łeb w łeb wagowo! :ok: :ok:
Arya90

Trochę nas nie było, ale ostatnio miałam urwanie głowy w związku ze składaniem wniosku o dotację do UP.
Ale już nadrabiamy.

Rico dostał swoją nagrodę od Niezłego Ziółka:

Obrazek
Chłopaki zajadają:
Obrazek
Na punkcie sianka z ziołami oszaleli:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ale mają extra wyżerkę :szczerbaty: Ja nigdy nic nie wygrałam ale muszę namówić moich chłopaków do konkursów, może będą mieli więcej szczęścia :lol:

Teddy ma biały brzuszek :love:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Gwiazdor :jupi: Gratulacje! Nagroda chyba się spodobała :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Chcęęę ich miiiiiziaaaać @_@ (psychofanka xD) a tak na poważnie to cudni. Ślinię się do monitora :D
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”