☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Harvejowa »

:love:
dalidaa

Post autor: dalidaa »

Przeurodne maluchy! Gratulacje :-)
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

Katiusha jakas ty dzielna. Normalnie akuszerka z ciebie :shock: ja nie wiem czy bym ogarnela matko dobrze ze nie musze. Chlopaki w tym wypadku gorą ;) zbieram sie do filmu bo to chyba dla widzow o mocnych nerwach ;)
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Świetnie, że wszystko poszło tak gładko! Niech się zdrowo chowają :love: Gratulacje dla Spotti i dla Ciebie! :jupi: Teraz mamuśka będzie miała pełne łapki roboty! Ciocia Milky może pomoże!

Ten cud narodzin to chyba najmniej reprezentatywny cud ze wszystkich cudów :neener: Poproszę zdjęcia całkiem czystych i wyschniętych puchatków i wtedy będę się zachwycać na 100% (teraz tylko na 99 :lol: )

TŻ ma porządne chrapnięcie! Cieszę się, że mój nie chrapie. Chociaż... "Człowiek jest podły, do wszystkiego przywyka" więc jakby się chrapiący trafił to pewnie bym przywykła. Ale póki co się cieszę :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Harvejowa

Haha Bajlandia ja też myślałam, że mój nie chrapie..aż obudziłam się w środku nosy i słyszę "no niedźwiedź w moim łóżku"... dobrze, że cios z łokcia pomaga :lol:

Właśnie poczekamy jeszcze na zdjęcia puchatków i koniecznie prosimy i relację z życia stałych domowników
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Akuszerka ze mnie jak ta lala. Mam nawet filmik puchatków już puchatych i popkornikujących, ale chwilowo jestem u sąsiadów, więc wkleję go póżniej :szczerbaty:

Donoszę tymczasem, że maluchy obejrzane i poważone. Mama ma wymyty przeze mnie tyłek, z czego jest bardzo zadowolona i odzyskała wigor. Ładnie karmi groszki. Klatka wysprzątana i świeżutko uprany drybedzik położony.
Stado me ma się świetnie. Zdjęcia też będą niebawem.

Waga maluchów: 103, 103, 95. Dorodne chyba, co?

Płeć nieogarnięta bo:
1. Wszystko wygląda tak samo i mamy same panie.
2. Wszystko wygląda tak samo bo jestem neptykiem.

Wskazuję na nr 2 :lol:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

jakie niedopierzone kurczaczki :shock: pierwszy raz widze film stricte z porodu, niesamowite
ale przez to chrapanie az mnie skrecalo w srodku, nienawidze chrapania, moj facet tez zna potege ciosu z lokcia :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Chciałam go udusić prawie.. :nie_powiem:
Wpadłam na chwilę na chatę piętro wyżej i wklejak filmik z berbeciami. Było to ze dwie godziny po urodzeniu. Jeszcze przed sprzątaniem, ale po wyschnięciu :lol:

https://youtu.be/2KfTgg-2LuU

Miłego zasładzania :buzki:
Harvejowa

:love:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

takie male ciala z wielkim uszami przypominaja mi gremliny... :szczerbaty: (na Zoske do tej pory tak mowie bo nadal tak wyglada)
mamusia ma zdecydowanie dosc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”