Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Bardzo, bardzo przykro
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Oj, ciężko się pisze... bo tak się wczoraj cieszyłam, że zobaczę już swoją Anielisię i że w końcu wezmę ją na ręce, wyprzytulam i wycałuję, a tu po 19 telefon od pani doktor... W zasadzie to nie umiem nic napisać, chyba wszystko sami wiecie - jak brakuje nam takich serduszek kiedy odchodzą. Ja naprawdę nie mam słów żeby napisać coś sensownego... Zawsze była i będzie moim aniołeczkiem, zawsze traktowałam obie dziewczynki jak moje własne i kochałam...
Dla mojego aniołeczka Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...
Chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy wspierali dziewczynki jako wirtualni opiekunowie i nie tylko. Wszystkim, którzy nam pomagali w najróżniejszy sposób, a było tego mnóstwo i tym, którzy wspierali mnie kiedy była potrzeba.
Dziękuję również wszystkim, którzy zawsze na tym forum mieli dla dziewczynek dużo miłości i zawsze o nie pytali.
Dziękuję również całej załodze Pulsvetu, która zawsze leczyła Anielisię i ratowała w sytuacjach takich jak ta. Dziękuje Pani dr Magdzie, która ratowała teraz aniołeczka i czuwała nad nią przez 2 noce.
Dla mojego aniołeczka Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...
Chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy wspierali dziewczynki jako wirtualni opiekunowie i nie tylko. Wszystkim, którzy nam pomagali w najróżniejszy sposób, a było tego mnóstwo i tym, którzy wspierali mnie kiedy była potrzeba.
Dziękuję również wszystkim, którzy zawsze na tym forum mieli dla dziewczynek dużo miłości i zawsze o nie pytali.
Dziękuję również całej załodze Pulsvetu, która zawsze leczyła Anielisię i ratowała w sytuacjach takich jak ta. Dziękuje Pani dr Magdzie, która ratowała teraz aniołeczka i czuwała nad nią przez 2 noce.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Współczuję..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
- zwierzur
- Kontakt:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Dla nas straszne... Dla małej Aniołki, po prostu ...nowe. Wiem,że żyje i jest ze swoją Przyjaciółką! My tu musimy jeszcze czekać...Pati, dziękuję za wspaniała opiekę nad naszymi Dziewczynkami! Spotkamy się wszystkiem, juz czuję cieplo ich glaskanych cialek
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- sosnowa
- Kontakt: