Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Janinka-Anielisia i Grażynka-Ludwinia [*]/W-wa adop.wst.
Bardzo, bardzo przykro  

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- 

patrycja
Oj, ciężko się pisze... bo tak się wczoraj cieszyłam, że zobaczę już swoją Anielisię i że w końcu wezmę ją na ręce, wyprzytulam i wycałuję, a tu po 19 telefon od pani doktor... W zasadzie to nie umiem nic napisać, chyba wszystko sami wiecie - jak brakuje nam takich serduszek kiedy odchodzą. Ja naprawdę nie mam słów żeby napisać coś sensownego... Zawsze była i będzie moim aniołeczkiem, zawsze traktowałam obie dziewczynki jak moje własne i kochałam...
Dla mojego aniołeczka Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...
 Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...
Chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy wspierali dziewczynki jako wirtualni opiekunowie i nie tylko. Wszystkim, którzy nam pomagali w najróżniejszy sposób, a było tego mnóstwo i tym, którzy wspierali mnie kiedy była potrzeba.
Dziękuję również wszystkim, którzy zawsze na tym forum mieli dla dziewczynek dużo miłości i zawsze o nie pytali.
Dziękuję również całej załodze Pulsvetu, która zawsze leczyła Anielisię i ratowała w sytuacjach takich jak ta. Dziękuje Pani dr Magdzie, która ratowała teraz aniołeczka i czuwała nad nią przez 2 noce.

Dla mojego aniołeczka
 Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...
 Przepraszam, że nie zdążyłam Cię pożegnać i ostatni raz przytulić i ucałować...Chciałabym bardzo podziękować wszystkim, którzy wspierali dziewczynki jako wirtualni opiekunowie i nie tylko. Wszystkim, którzy nam pomagali w najróżniejszy sposób, a było tego mnóstwo i tym, którzy wspierali mnie kiedy była potrzeba.
Dziękuję również wszystkim, którzy zawsze na tym forum mieli dla dziewczynek dużo miłości i zawsze o nie pytali.
Dziękuję również całej załodze Pulsvetu, która zawsze leczyła Anielisię i ratowała w sytuacjach takich jak ta. Dziękuje Pani dr Magdzie, która ratowała teraz aniołeczka i czuwała nad nią przez 2 noce.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Współczuję..

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- zwierzur
- Kontakt:

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Dla nas straszne... Dla małej Aniołki, po prostu ...nowe. Wiem,że żyje i jest ze swoją Przyjaciółką! My tu musimy jeszcze czekać...Pati, dziękuję za wspaniała opiekę nad naszymi Dziewczynkami! Spotkamy się wszystkiem, juz czuję cieplo ich glaskanych cialek
 Dla małej Aniołki, po prostu ...nowe. Wiem,że żyje i jest ze swoją Przyjaciółką! My tu musimy jeszcze czekać...Pati, dziękuję za wspaniała opiekę nad naszymi Dziewczynkami! Spotkamy się wszystkiem, juz czuję cieplo ich glaskanych cialek  

Dla małej Aniołki, po prostu ...nowe. Wiem,że żyje i jest ze swoją Przyjaciółką! My tu musimy jeszcze czekać...Pati, dziękuję za wspaniała opiekę nad naszymi Dziewczynkami! Spotkamy się wszystkiem, juz czuję cieplo ich glaskanych cialek

- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:

Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- sosnowa
- Kontakt: