Dzięki dziewczyny Chłopaki są przeszkoleni u Panny Fiu Fiu, widać od razu po jednym dniu, grzeczni, ładnie wcinają, turkotają, dają się głaskać, i uwaga - jak to mój syn powiedział, są strasznie KURTURALNE przy jedzeniu Póki co jeszcze każdy gwałtowniejszy ruch ich przeraża, ale po wzięciu na rączki się wtulają i nawet pomrukują - oczywiście Fagocik,bo Figo jest póki co nieśmiały. Szamają ogormne ilości jedzenia, non stop micha pusta
Co do wystroju klatki to nie do mnie pochwały tylko wiadomo go kogo - Eluś Chłopaki uwielbiają spać w swoich garażach, czasem widzę ryjki ziewające czasem dupki i wyciągnięte nogi. Czasem też się pchają do jednego i wtedy po kilku sekundach jeden z hukiem wypada Dzisiaj też odkryły hamak, Fagot wlazł do środka jak zwykle jako prowodyr wszystkich "akcji" i zaczął nim trząść, co Figo podpatrzył oczywiście. Na górę hamaka jeszcze nie odważyły się wleźć
A tutaj Fagot wcina siano trzymając dupkę w misce
świnki na wypasie :
BUZI BUZI
DOŚĆ TYCH CZUŁOŚCI:)
Eli [DS], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]
Moderator: silje
Re: Eli [adopcja wstrzymana], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]
Cudownie !!!!
No to pięknie chłopcy trafili
Cała przyjemność po mojej stronie to zaszczyt szyć dla takich dżentelmenów ślicznie to wygląda
No to pięknie chłopcy trafili
Cała przyjemność po mojej stronie to zaszczyt szyć dla takich dżentelmenów ślicznie to wygląda
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
oni są niesamowicie puchaści! i jak super mają w nowym domku.. szczęściarze!
Wątek moich Pipulek:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Fajne chłopaki A swój wątek już mają?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Ogłaszam wszem i wobec, że ślicznotka o imieniu Eli od dnia dzisiejszego oficjalnie dołączyła do mojego stadka
Alicja tak ją zachwalała, że postanowiłam w listopadzie zabrać ją na próbę, jako towarzyszkę dla jednej z moich świnek.
Eli pokazała pazurki i z połączenia wyszły nici. Jednak wierzę w nią i wiem, że znajdzie swoją drugą kuleczkę w moim stadku.
Mam nadzieję, że jej charakterek to efekt zmian hormonalnych, tym bardziej, że niedawno została mamą.
Plusem tego jest to, że jej waga ciągle idzie w górę, czyli służy jej nowy domek
Alicja dziękuję za tego małego łobuziaka
Eli witaj w swoim nowym domu
Tak przy okazji, mała dołączyła do grona ulubienic mojego męża, który nie wiem dlaczego woła na nią Lutosława
Alicja tak ją zachwalała, że postanowiłam w listopadzie zabrać ją na próbę, jako towarzyszkę dla jednej z moich świnek.
Eli pokazała pazurki i z połączenia wyszły nici. Jednak wierzę w nią i wiem, że znajdzie swoją drugą kuleczkę w moim stadku.
Mam nadzieję, że jej charakterek to efekt zmian hormonalnych, tym bardziej, że niedawno została mamą.
Plusem tego jest to, że jej waga ciągle idzie w górę, czyli służy jej nowy domek
Alicja dziękuję za tego małego łobuziaka
Eli witaj w swoim nowym domu
Tak przy okazji, mała dołączyła do grona ulubienic mojego męża, który nie wiem dlaczego woła na nią Lutosława
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
UUUUUUUU GRATULUJĘ! Tłum szaleje I czeka na fotki!
Kto tam chłopa zrozumie....DanBea pisze: Tak przy okazji, mała dołączyła do grona ulubienic mojego męża, który nie wiem dlaczego woła na nią Lutosława
Pyrka
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
super zazdroszczę ci takiej ślicznotki
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
suuuuupeeeerrrr zasługuje na wspaniały domek