Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
malina8777

Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi

Post autor: malina8777 »

Cynthia pisze: W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzy :szczerbaty:
Czyli powinnam zacząć się tresować ? :shock: choć czasem mi się wydaje ze Twoje tymczasy mnie już dawno wyszkoliły :lol:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie :levitation: :roll:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

balbinkowo pisze:No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie :levitation: :roll:
Możliwe, moje się wyszkoliły i prowadza już e-learning :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Cynthia pisze:
balbinkowo pisze:No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie :levitation: :roll:
:laugh:
A będzie kiedyś jakieś zakończenie szkolenia i rozdanie dyplomów? Chętnie bym się wybrała na takie :D
Awatar użytkownika
Brunka
Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
Kontakt:

Post autor: Brunka »

Cynthia pisze:
porcella pisze:Usmiałam się przy tym opisie komanda jak rzadko :-D Więcej powiem, ten terror rozwija się i panoszy równiez w innych domach... :like:
W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzy :szczerbaty:
Pragnę jak najszybciej sprostować ową plotkę, gdyż 4 z twoich tymczasów są kulturalne i wychowane:

- człowieka budzą dopiero jak mu się stopa ruszy pod kołdrą, nie wcześniej,
- jak człowiek ruszy stopą i nie wstaje, to czekają aż zacne człowieki się zwleką i milkną,
- jak dostaną pożywienie dadzą się pogłaskać w klatce,
- jak trzeba siku, to broń boże nie przeszkodzą ci w głaskaniu na kolanach.

Chyba są jakieś nie teges te świnie :? Może jeszcze e-learning nie zaliczony... :lol:
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Brunka pisze:
Cynthia pisze:
porcella pisze:Usmiałam się przy tym opisie komanda jak rzadko :-D Więcej powiem, ten terror rozwija się i panoszy równiez w innych domach... :like:
W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzy :szczerbaty:
Pragnę jak najszybciej sprostować ową plotkę, gdyż 4 z twoich tymczasów są kulturalne i wychowane:

- człowieka budzą dopiero jak mu się stopa ruszy pod kołdrą, nie wcześniej,
- jak człowiek ruszy stopą i nie wstaje, to czekają aż zacne człowieki się zwleką i milkną,
- jak dostaną pożywienie dadzą się pogłaskać w klatce,
- jak trzeba siku, to broń boże nie przeszkodzą ci w głaskaniu na kolanach.

Chyba są jakieś nie teges te świnie :? Może jeszcze e-learning nie zaliczony... :lol:
No cóż, malce krótko u mnie były, a Buba i Masza nie dokończyły kursów, to wiele by tłumaczyło... Lub też są tak przebiegłe, że zamierzają swoje umiejętności wykorzystać w odpowiednim czasie
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Musi być post pod postem, bo mi się cytaty nie mieszczą
Anula pisze:
Cynthia pisze:
:laugh:
A będzie kiedyś jakieś zakończenie szkolenia i rozdanie dyplomów? Chętnie bym się wybrała na takie
Akurat Fiśka to była uczennica wybitna tego szkolenia :szczerbaty: A rozdanie dyplomów z kawką i ciasteczkiem możemy zrobić w dowolnej chwili, powiedz tylko kiedy możesz? Może z maliną, jak będzie do mnie jechała po Feniksa i Morfeusza się zabierzesz?
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

A teraz wyniki dzisiejszego ważenia:
Flow 900g
Whisper 831g
Raspberry 768g
Dream 913g
Miracle 993g
Ginger 1092g
Destiny 1161g
Flair 963g

Tymczasy
Sura 768g
Mira 730g
Pavetta 865g
Cirilla 558g
malina8777

Post autor: malina8777 »

Cynthia pisze: Akurat Fiśka to była uczennica wybitna tego szkolenia :szczerbaty: A rozdanie dyplomów z kawką i ciasteczkiem możemy zrobić w dowolnej chwili, powiedz tylko kiedy możesz? Może z maliną, jak będzie do mnie jechała po Feniksa i Morfeusza się zabierzesz?
Tak, tak z maliną :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”