Czyli powinnam zacząć się tresować ?Cynthia pisze: W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzy
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
malina8777
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
-
balbinkowo
No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Możliwe, moje się wyszkoliły i prowadza już e-learningbalbinkowo pisze:No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie![]()
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Cynthia pisze:Możliwe, moje się wyszkoliły i prowadza już e-learningbalbinkowo pisze:No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie![]()
A będzie kiedyś jakieś zakończenie szkolenia i rozdanie dyplomów? Chętnie bym się wybrała na takie
- Brunka
- Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
- Kontakt:
Pragnę jak najszybciej sprostować ową plotkę, gdyż 4 z twoich tymczasów są kulturalne i wychowane:Cynthia pisze:W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzyporcella pisze:Usmiałam się przy tym opisie komanda jak rzadkoWięcej powiem, ten terror rozwija się i panoszy równiez w innych domach...
- człowieka budzą dopiero jak mu się stopa ruszy pod kołdrą, nie wcześniej,
- jak człowiek ruszy stopą i nie wstaje, to czekają aż zacne człowieki się zwleką i milkną,
- jak dostaną pożywienie dadzą się pogłaskać w klatce,
- jak trzeba siku, to broń boże nie przeszkodzą ci w głaskaniu na kolanach.
Chyba są jakieś nie teges te świnie
Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No cóż, malce krótko u mnie były, a Buba i Masza nie dokończyły kursów, to wiele by tłumaczyło... Lub też są tak przebiegłe, że zamierzają swoje umiejętności wykorzystać w odpowiednim czasieBrunka pisze:Pragnę jak najszybciej sprostować ową plotkę, gdyż 4 z twoich tymczasów są kulturalne i wychowane:Cynthia pisze:W wielu innych domach mieszkają moje tymczasy, one udzielają lekcji świniom stacjonarnym i tymczasom kolejnym - te struktury w świnkopaństewku terroru są mocna i ugruntowane, terror się szerzyporcella pisze:Usmiałam się przy tym opisie komanda jak rzadkoWięcej powiem, ten terror rozwija się i panoszy równiez w innych domach...
- człowieka budzą dopiero jak mu się stopa ruszy pod kołdrą, nie wcześniej,
- jak człowiek ruszy stopą i nie wstaje, to czekają aż zacne człowieki się zwleką i milkną,
- jak dostaną pożywienie dadzą się pogłaskać w klatce,
- jak trzeba siku, to broń boże nie przeszkodzą ci w głaskaniu na kolanach.
Chyba są jakieś nie teges te świnieMoże jeszcze e-learning nie zaliczony...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Musi być post pod postem, bo mi się cytaty nie mieszczą
A rozdanie dyplomów z kawką i ciasteczkiem możemy zrobić w dowolnej chwili, powiedz tylko kiedy możesz? Może z maliną, jak będzie do mnie jechała po Feniksa i Morfeusza się zabierzesz?
Akurat Fiśka to była uczennica wybitna tego szkoleniaAnula pisze:Cynthia pisze:Możliwe, moje się wyszkoliły i prowadza już e-learningbalbinkowo pisze:No i wszystko jasne... moje tez na jakimś szkoleniu były... ewidentnie![]()
![]()
A będzie kiedyś jakieś zakończenie szkolenia i rozdanie dyplomów? Chętnie bym się wybrała na takie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A teraz wyniki dzisiejszego ważenia:
Flow 900g
Whisper 831g
Raspberry 768g
Dream 913g
Miracle 993g
Ginger 1092g
Destiny 1161g
Flair 963g
Tymczasy
Sura 768g
Mira 730g
Pavetta 865g
Cirilla 558g
Flow 900g
Whisper 831g
Raspberry 768g
Dream 913g
Miracle 993g
Ginger 1092g
Destiny 1161g
Flair 963g
Tymczasy
Sura 768g
Mira 730g
Pavetta 865g
Cirilla 558g
-
malina8777
Tak, tak z malinąCynthia pisze: Akurat Fiśka to była uczennica wybitna tego szkoleniaA rozdanie dyplomów z kawką i ciasteczkiem możemy zrobić w dowolnej chwili, powiedz tylko kiedy możesz? Może z maliną, jak będzie do mnie jechała po Feniksa i Morfeusza się zabierzesz?