Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio

Post autor: Asita »

Nieee!!!! Dortezakaaaaaa.......nieeeeeeeeee!!!!!!!!! :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

dortezka pisze: Asita, tylko pierwszy bob jest obrzydliwy.. potem jakoś leci..
choć nie.. jak biorę takiego świeżutkiego, lekko wilgotnego w dotyku :102: śmierdzieć zaczyna dopiero po rozgryzieniu :rotfl:
Hahaha... padłam... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
O jezusie dortezka... :rotfl:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale co ale co.. toż to sama prawda :szczerbaty: :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

A więc Dortezka, zapraszam. Jak uda Ci się zdziałać utrzymanie boba w dziobie bezzębnego Żurka, wygrasz nagrodę :102: Wczoraj podjęłam próbę....przez to, że brak tego ząbka, Żurek sprytnie wypychał bobka Miecia języczkiem mimo iż blokowałam dzioba a potem nawet całą główkę...To była masakra. Byłam zdesperowana i zmasakrowana... Tym bardziej że sraka wczoraj tu i tam... Postanowiłam rozgnieść 4 boby Mietka z ratunkową, rozrobić z wodą i wlać mu na chama do gardła... Znaczy mamie kazałam wlać :roll: Część się wylała, ale większość musiał pochłonąć. Jako że to były 4 bobki, to chyba odpowiednia ilość została podana :fingerscrossed:
Ale był biedny ten Żuruś...Mam nadzieję, że dziś już lepiej będzie. Najwyżej w czwartek powtórzymy bobkową masakrę strzykawką mechaniczną...Obrazek

A Mietek wczoraj dostał takiego speeda, że myślałam, że padnę ze śmiechu. Latał po całym wybiegu i zagrodzie. 3 okrążenia wokół stolika, pod taborety, 2 okrążenia wokół stolika, pod taborety, między tunelami, wokół stolika i frrrruuu do zagrody. W zagrodzie zatrzymywał się przy dostojnie jedzącym z miski Żurku :lol: Takie cóś powtórzył ze 3-4 razy. Strasznie żałuję, że nie nagrywałam, ale było ciemno w pokoju i sama wolałam się napatrzeć, miast zapalać światło i nagrywać (i tak by przestał). I z nowości- Miecio je czerwona papryczkę. Żur nigdy nie chciał, ale wczoraj zapodałam i Miecio od razu wszamał :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Dortezka :rotfl: Ale tak, to święta prawda jest! :lol:
Miecio wyścigówka :love:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Pieszczoch też nigdy nie chciał papryki póki nie zauważył, że Alvin lubi... Teraz wciąga i swoją i kradnie Alvinowi :idontknow:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

dortezka pisze: choć nie.. jak biorę takiego świeżutkiego, lekko wilgotnego w dotyku :102: śmierdzieć zaczyna dopiero po rozgryzieniu :rotfl:
dortezka Ty jesz bobki :o :?

Asita uważaj bo jak dortezka przyjedzie to jeszcze Tobie będzie wciskać bobki a nie Żurkowi :nie_powiem:
Obrazek
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ojj, małe świnki ganiające z prędkością światła po pokoju są cudowne :love:
Jak będę miała własną chałupę, to co roku będę brać kolejną świnię, żeby zawsze był jakiś maluszek latający jak nakręcony! :szczerbaty:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

martuś pisze:
dortezka pisze: choć nie.. jak biorę takiego świeżutkiego, lekko wilgotnego w dotyku :102: śmierdzieć zaczyna dopiero po rozgryzieniu :rotfl:
dortezka Ty jesz bobki :o :?
Hahaha... ja też tak pomyślałam po przeczytaniu wpisu dorotezki, no bo skąd by wiedziała że tylko pierwszy jest najgorszy, potem jakoś idzie? :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”