Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Assia_B

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Assia_B »

Będziemy zbierać... Najwyżej zaczekamy na własne M trochę dłużej :)
My chcielibyśmy takie 61 metrów, 3 pokoje, kawałek ogródka i miejsce parkingowe :)

Skończyliśmy z Alvinkiem zakupy w Hipciu :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Zazdraszczam planów mieszkaniowych.. Jak utknęłam na IV p. i dwóch pokojach pewnie forever.. :?
Assia_B

@katiusha, z jednej strony fajnie większe mieszkanie, z drugiej strony masz 2 pokoje, ale nie masz kredytu... A ja póki co nie wiem czy uda mi się nazbierać na wkład, a potem przez 30 lat będę się modlić, żeby na raty starczyło :( Coś za coś...

A Nala i Nutka wykupiły moim chłopcom Brita w hipciu! :P A dodatkowo teraz weekend majowy więc będziemy dłużej czekać :(

Zazdroszczę ludziom, którzy mają weekend majowy :( Ja w weekend majowy do pracy i jeszcze z nadgodzinami :(
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Assia_B pisze: A Nala i Nutka wykupiły moim chłopcom Brita w hipciu! :P
Puścić baby na zakupy to wszystko wykupią! :lol:
Obrazek
Assia_B

A potem dla biednych chłopów nic nie zostaje :lol: Ale powiedzieli, że wybaczą koleżankom :szczerbaty:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Kochani chłopcy :love: Nie to co moje tylko o żarciu myślą :roll: :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Też właśnie myśleliśmy nad małym mieszkaniem ale z minimalnym kredytem (albo w ogóle jakimś beznadziejnym bez kredytu), albo właśnie nad większym, takim powiedzmy "docelowym" z wieeelkim kredytem. No i padło na to drugie. Chociaż się okazuje, że żeby mieć świnie w domu, to muszę mieć właśnie dom, gdzie świnie będą na osobnym piętrze.... z tym moim M to czasem pokichać idzie. Ale może kiedyś będziemy mieć dom i mój wymarzony świrnik :102:

Assia, łączę się w bólu. Dziś jadę do dziadka krzaki sadzić, ale jutro idę do roboty ;) Tak z 7 godzin chyba muszę porobić. 500-tki dla ludzi trzeba wpisywać bo ciągle dzwonią i się drą, gdzie są ich 500zł... :evil: Jak do tej pory nie mieli tej kasy, to chyba jakoś żyli, nie? A teraz dali ustawę, to kasa ma być na jutro... ech, ludzie :levitation:

A na majową fotkę starczy może czasu i coś wstawisz? :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Spróbuję jutro coś wstawić ;)

Dziś rano obcinaliśmy pazurki i jakoś nadzwyczaj szybko nam poszło. Grzeczni chłopcy :D Dziś odwiedzili sami kuchnię i dostali ogoreczka i koperek :) Kupiliśmy też arbuza :D
katiusha

Post autor: katiusha »

Współczuję pracy w długi weekend.. :?
Assia_B

Mam tak od trzech lat i będę miała póki będę pracowała w tej firmie, więc muszę przywyknąc i tyle :)

Ktoś tu chciał zdjęcia! Chłopcy zajadali dziś pierwszego w sezonie arbuzika. Najśmieszniejsze było jak Pieszczoch chciał zabrac kawałek Alvinka, a ten wziął arbuza w zęby i z podniesioną głową uciekał przez pół pokoju :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”