Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Fionka2014

Re: Żurek i Alfredzik [*10.12.15.] i Miecio

Post autor: Fionka2014 »

a to mały spryciarz :D
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Och słodziaki :love: Moja druga świnka Figa jak wkładałam rękę do klatki z za szerokim rękawem to momentalnie korzystała z okazji i do niego wskakiwała, a ja miałam niesamowity ubaw :lol:

Żurek strzelił focha bo nie dosyć że małe skaczące to to nie uszanowało jego strefy intymnej to jeszcze musiał się z tym dzielić Dużą! :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Val

Post autor: Val »

Mój Baranek do tej pory próbuje chować się w futro Leonka :) Zawsze mnie to wzruszało. Choć przecież między moimi jest tylko 13 dni różnicy.
Miecio jest cudowny, Żurek ma wielkie szczęście do towarzyszy ludzkich i świńskich :love:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Jak oni słodko razem wyglądają :love:
Od razu przypomina mi się mały Alvinek próbujący przytulić Pieszczocha :love: Taki malutki był... A teraz przerósł kolegę :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Wyglądają razem słodko, ale Żurek denerwuje się na małego, jak go dotknie albo zbliży się do niego, czy np chce zjeść coś obok... Nie będzie przyjaźni... :roll: Ale najważniejsze, że jest tolerancja. Pogadają sobie :)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Dokładnie, kochać się nie muszą, byle żyli w zgodzie.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Pieszczoch z Alvinem też się nie kochają. Krzyczą po sobie. Pieszczoch gwałci Alvina, jak Alvin ma już serio dość to wystawi zęby raz na parę miesięcy... Ale i tak myślę, że są bardziej szczęśliwi razem niż osobno :D
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Pewnie, ze tak! :D Moje dziewczyny też na siebie krzyczą, ale jak wezmę jedną a drugą zsotawię na wybiegu czy w klatce to zaraz do siebie wołają :102:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Oo...właśnie... Wczoraj znowu jakaś igiełka z pokrzywy się w łapkę Żurkowi wbiła (mama na mnie nakrzyczała, że przecież już miałam im nie rzucać na ziemię całych gałązek... :angry: ) i tak mocno się denerwował... Chciałam go złapać i pod lupą miałyśmy łapkę zobaczyć...Żurek okropnie uciekał a jak go zagoniłam w róg zagrody to okropnie zaczął krzyczeć. Mały był wtedy na zewnątrz i podniósł taaaaaki raban, że byłam w szoku. Okropnie kwikał takim głośnym, przeciągłym kwikiem :o Oczywiście w łapce, która jest włochata, nie da się znaleźć takiej igiełki, więc tylko pomiziałyśmy łapkę i puściłyśmy biedaka. Do łask wrócił wielki porcelanowy talerz, który zabrałam z wybiegu po odejściu Alfika. Teraz suszki są w tym talerzu. Pewnie będą rozwlekane, ale nie będzie się tak wszystko walać po podłodze.
Ale mówię Wam, ten mały Miecio jaki waleczny, choć wielce bojaźliwy :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Chłopcy poszli nie tylko na mizianko ale też na przekąskę :szczerbaty:
Dopiero teraz zauważyłam, że Miecio ma białe obwódki oczu na szarej sierści :102:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”