✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Hahahahha
no ale przecież kuwetkują i tak w takim razie
tylko troszkę większą potrzebowali 

-
Dropsio
Okej, kupuję wszystkoLilith88 pisze:Ziółka z Tivo polecam wszystkieNo i z JR Farm moi najbardziej lubią te co na fb pisałam czyli Polne Zioła a w drugiej kolejności Łan Zboża (akurat jest w promocji), lubią też Liście Jagód i ewentualnie Ogród Ziołowy.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Niby tak ale mata z chińczyka do ich kuwety za małasanedie pisze:Hahahahhano ale przecież kuwetkują i tak w takim razie
tylko troszkę większą potrzebowali
Dropsio to się duże zakupy znowu szykują widzę
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No Chińczycy chyba nie potrzebują takich dużych mat, jak Polacy...
Ja nie będę wyskakiwać z ceną mojej maty...ale kupiłam w jednym kawałku na szerokość 130cm i długość 80cm... Teraz w ramach oszczędności nigdy im jej nie zmienię już

Ja nie będę wyskakiwać z ceną mojej maty...ale kupiłam w jednym kawałku na szerokość 130cm i długość 80cm... Teraz w ramach oszczędności nigdy im jej nie zmienię już
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
Arya90
Asita coś pamiętam, ze pisałaś i była droga, ale nie pamiętam ile...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja też już nie pamiętam...wymazałam z pamięci

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- Lilith88
- Kontakt:
Ciii..
Nie dołujmy się
Ja wczoraj wyrzuciłam kawałek najdroższego dry beda jaki kupiłam..
- Lilith88
- Kontakt:
Od wczoraj chłopaki mają matę w klatce. Ale cóż to był za szok! Ledwo posprzątałam, jeszcze nie zdążyłam jedzenia dobrze nałożyć a Tasiek już biegł sprawdzać co tam się dzieje. Wskakuje na mostek i patrzy w dół a tam jakieś dziwne coś..
no i zatrzymał się na mostku i nie wiedział co ma robić, bo bał się do środka wskoczyć, zaczął celować w kawałek dry który położyłam pod hamakiem ale coś mu nie wyszło i spadł na matę, no to szybko myk jak oparzony z maty na dry i się schował pod hamakiem. Mały czekał cały czas za nim żeby wskoczyć do klatki (zawsze czeka) i jak tylko miejsce się na mostku zwolniło wskoczył, nie miał problemu jak Tasiek ale też poszedł na dry za Taśkiem. Wyściubili nosy spod hamaka i zaczeli niuchać matę, mały pierwszy się odważył i obszedł klatkę z nowym podłożem, Tasiek chwile później też się zdecydował, okazało się że jednak nie parzy
Ale jakie było zdziwko jak zeskoczył z hamaka na matę i walnął łapkami w podłoże, bo się okazało, że nie jest miękko jak zawsze.. Aż się zatrzymał i oczęta wytrzeszczył i zaczął chodzić jakby na paluszkach.. Trochę mi się wtedy żal zrobiło, że jestem wredna i im mięciutki dry bed zabrałam
Czarny, Wiewiórek i Feliks nie byli zaskoczeni jakoś specjalnie zmianą i tylko obniuchali i zabrali się do turkotania jak zawsze po sprzątaniu i ganiania się.. Oni się nie tłuką jakoś specjalnie, bardziej przeganiają ale nie ma samca alfa, wiadomo tylko, że Wiewiór mimo, że się nie chce na to zgodzić to jest najniżej w hierarchii i mam wrażenie, że to się nigdy nie zmieni i zawsze będą kłótnie i brak przywódcy.. ehh..
O tak to u nas wygląda

A na koniec słodki Tasieniek na hamaczku

I z minką "no co się gapisz? głaszcz mnie!"

Muszę na koniec jeszcze pochwalić chłopaków. Bałam się że będą obgryzać i mata się nie sprawdzi ale o dziwo nawet wszystkożerny Tasiek nie próbował skubną maty
O tak to u nas wygląda

A na koniec słodki Tasieniek na hamaczku

I z minką "no co się gapisz? głaszcz mnie!"

Muszę na koniec jeszcze pochwalić chłopaków. Bałam się że będą obgryzać i mata się nie sprawdzi ale o dziwo nawet wszystkożerny Tasiek nie próbował skubną maty
-
Dropsio
Ale śliczna ta mata
Jacy ci twoi chłopcy są cudowni - jak będziesz wracać z Zoobotaniki, wskoczę Ci do bagażnika i pojadę do Wronek na gape... Tylko po to, żeby ich ukraść
Pamiętam, jak Dropsa wsadziłam do nowej klatki, nagle z 80 zrobiła się 140, a z trotów mata
zdziwienie na jego pysiu - bezcenne 
Pamiętam, jak Dropsa wsadziłam do nowej klatki, nagle z 80 zrobiła się 140, a z trotów mata
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Tasiek na czwartym zdjęciu jak się z bliska macie przygląda
. Słodziaki