no ale przecież kuwetkują i tak w takim razie
  no ale przecież kuwetkują i tak w takim razie   tylko troszkę większą potrzebowali
  tylko troszkę większą potrzebowali  
Moderator: pastuszek
 no ale przecież kuwetkują i tak w takim razie
  no ale przecież kuwetkują i tak w takim razie   tylko troszkę większą potrzebowali

Okej, kupuję wszystkoLilith88 pisze:Ziółka z Tivo polecam wszystkieNo i z JR Farm moi najbardziej lubią te co na fb pisałam czyli Polne Zioła a w drugiej kolejności Łan Zboża (akurat jest w promocji), lubią też Liście Jagód i ewentualnie Ogród Ziołowy.

Niby tak ale mata z chińczyka do ich kuwety za małasanedie pisze:Hahahahhano ale przecież kuwetkują i tak w takim razie

Nie dołujmy się
 Nie dołujmy się  Ja wczoraj wyrzuciłam kawałek najdroższego dry beda jaki kupiłam..
 Ja wczoraj wyrzuciłam kawałek najdroższego dry beda jaki kupiłam.. no i zatrzymał się na mostku i nie wiedział co ma robić, bo bał się do środka wskoczyć, zaczął celować w kawałek dry który położyłam pod hamakiem ale coś mu nie wyszło i spadł na matę, no to szybko myk jak oparzony z maty na dry i się schował pod hamakiem. Mały czekał cały czas za nim żeby wskoczyć do klatki (zawsze czeka) i jak tylko miejsce się na mostku zwolniło wskoczył, nie miał problemu jak Tasiek ale też poszedł na dry za Taśkiem. Wyściubili nosy spod hamaka i zaczeli niuchać matę, mały pierwszy się odważył i obszedł klatkę z nowym podłożem, Tasiek chwile później też się zdecydował, okazało się że jednak nie parzy
 no i zatrzymał się na mostku i nie wiedział co ma robić, bo bał się do środka wskoczyć, zaczął celować w kawałek dry który położyłam pod hamakiem ale coś mu nie wyszło i spadł na matę, no to szybko myk jak oparzony z maty na dry i się schował pod hamakiem. Mały czekał cały czas za nim żeby wskoczyć do klatki (zawsze czeka) i jak tylko miejsce się na mostku zwolniło wskoczył, nie miał problemu jak Tasiek ale też poszedł na dry za Taśkiem. Wyściubili nosy spod hamaka i zaczeli niuchać matę, mały pierwszy się odważył i obszedł klatkę z nowym podłożem, Tasiek chwile później też się zdecydował, okazało się że jednak nie parzy  Ale jakie było zdziwko jak zeskoczył z hamaka na matę i walnął łapkami w podłoże, bo się okazało, że nie jest miękko jak zawsze.. Aż się zatrzymał i oczęta wytrzeszczył i zaczął chodzić jakby na paluszkach.. Trochę mi się wtedy żal zrobiło, że jestem wredna i im mięciutki dry bed zabrałam
 Ale jakie było zdziwko jak zeskoczył z hamaka na matę i walnął łapkami w podłoże, bo się okazało, że nie jest miękko jak zawsze.. Aż się zatrzymał i oczęta wytrzeszczył i zaczął chodzić jakby na paluszkach.. Trochę mi się wtedy żal zrobiło, że jestem wredna i im mięciutki dry bed zabrałam  Czarny, Wiewiórek i Feliks nie byli zaskoczeni jakoś specjalnie zmianą i tylko obniuchali i zabrali się do turkotania jak zawsze po sprzątaniu i ganiania się.. Oni się nie tłuką jakoś specjalnie, bardziej przeganiają ale nie ma samca alfa, wiadomo tylko, że Wiewiór mimo, że się nie chce na to zgodzić to jest najniżej w hierarchii i mam wrażenie, że to się nigdy nie zmieni i zawsze będą kłótnie i brak przywódcy.. ehh..
 Czarny, Wiewiórek i Feliks nie byli zaskoczeni jakoś specjalnie zmianą i tylko obniuchali i zabrali się do turkotania jak zawsze po sprzątaniu i ganiania się.. Oni się nie tłuką jakoś specjalnie, bardziej przeganiają ale nie ma samca alfa, wiadomo tylko, że Wiewiór mimo, że się nie chce na to zgodzić to jest najniżej w hierarchii i mam wrażenie, że to się nigdy nie zmieni i zawsze będą kłótnie i brak przywódcy.. ehh..

Jacy ci twoi chłopcy są cudowni - jak będziesz wracać z Zoobotaniki, wskoczę Ci do bagażnika i pojadę do Wronek na gape... Tylko po to, żeby ich ukraść
 Jacy ci twoi chłopcy są cudowni - jak będziesz wracać z Zoobotaniki, wskoczę Ci do bagażnika i pojadę do Wronek na gape... Tylko po to, żeby ich ukraść   
  zdziwienie na jego pysiu - bezcenne
 zdziwienie na jego pysiu - bezcenne  
 . Słodziaki
 . Słodziaki