Asita pisze:
Ale Izetka jest słodziachna
Zgadzam się Asita - jest też przekochana ma już 7 lat i robi się taka coraz bardziej kochana!! chociaż nie lubi być na kolanach ale potem pięknie się wykłada jak prawdziwy naleśnik..
martuś pisze:
Super, że znowu mogą być razem

Też się cieszę, i to bardzo bo widziałam, jak bardzo chciały być razem - wciąż próbowały się przedostać do siebie..
a sczczerbatka ułama kolejny na górze - w chwili gdy poprzedni odrósł, za kilka dni dolny sobie jakoś też ułamała.. ale już jest ok. wszystko odrosło i pięknie jemy i tyjemy, no i trzymamy w zagrodzie rękę - łapkę na pulsie.. bo to Ona jest alfą..
znowu zagadka a właściwie zadanie :znajdź trzy świnki w zagrodzie:

szczerbatka wyglądała najpierw tak:

potem tak:

miała zalecone dodatkową dawkę wit c i imunnoherb - no i wróciło do normy.. a już się bałam, że to coś bardziej złożonego jakis ropień jak u Lunorka albo coś podobnego - przy Jej chorym serduszku to baaardzo niewskazane..
moje trzy kochane leniuszki..

tak właściwie po duża zagroda jak i tak wolą być w jednym tunelu?

ktos niedawno też pisał o zagrodzie 3 metrowej a Jego świnki wolą byc na pietrze 100 cm no i u nas trochę podobnie..

ale tez mają swoje miejscówki

Minutka uwielbia nie tylko biegać czasem uda sie Jej spać..
podzas ostaniego (dwa dni temu ) zbierania trawki spotkałam takie cudo:

to żółte to suche trzciny nad jeziorem - jeszcze nie zboże.. to tak gdyby Ktoś pytał co to..
mam pytanie czy Ktoś wie co to za roślina (żółtawe kwiatki) i czy świnki mogą jeśc takie cudo??
u nas ostatnio właściwie upały i niektórym już słoneczko trochę zbyt mocno świec,i ale każdy sobie jakoś radzi

tak pięknie u nas zachodzi słońce.. "dobrej nocy od trzech kudłatek